30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Filipinli işadamları Akhisar'da

Türkiye Sanayici ve İş Adamları Konfederasyonu'nun (TUSKON) Dış Ticaret Köprüsü projesi kapsamında Akhisar'a gelen Filipinli iş adamları, Akhisar Aktif İşadamları Derneği'nin (AKİAD) konuğu oldular.


Filipinli konuklar için bir restoranda yemek verildi. Yemeğe Kaymakam Mustafa Çek ve Belediye Başkanı Salih Hızlı, AKİAD Yönetim Kurulu ve üyeleri katıldı. Akhisar ve Filipinli iş adamları yemekte karşılıklı görüşme fırsatı buldular.
Yabancı heyete bilgi veren AKİAD Başkanı Kaya Yılmaz, Filipinli işadamı ve idarecilerini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Ticari köprülerin atılabilmesi için çalışmalar yapıyoruz ve bu tür organizasyonların çok faydalı olduğuna inanıyoruz. “ dedi. Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek ise, ”Dünya'da yaşayan 6 milyar insanın ticaret, turizm ve değişik nedenlerle birbirini görmesi ve tanıması büyük önem arz ediyor. Dünya için barış mutluluk ve iyi ilişkiler temenni ediyorum.” diye konuştu. Filipinli işadamı Michael Lim de, ”Ülkenizde çok güzel yerler gördük ve yemekler tattık. Burada bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bugünden sonra iş ilişkilerimizin de gelişip büyüyeceğine inanıyoruz.” dedi.


Yemeğin ardından Belediye Başkanı Salih Hızlı konuklara özel hazırlanmış birer zeytin yağı hediye etti.

..
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2008 Pazartesi 14:22:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?