5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Fıs fıs İsmail'den vekile sprey

FIS FIS İSMAİL MİLLETVEKİLİNİN AĞZINA SPREY SIKTI

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde LPG dönüşüm sistemleri firmasının açılışına katılan "Fıs Fıs İsmail" lakaplı sanatçı Süleyman Yağcı, Milletvekili Ahmet Orhan'ın ağzına sprey sıktı.

Turgutlu'da yıllardır oto bakım ve onarım sektöründe hizmet veren Kemal Oto Bakım'ın sahibi Kemal Gülay ve genç işadamı Ender Özkaya ortaklığında kurulan Kemal Oto Bakım LPG Dönüşüm sistemlerinin açılışı, görkemli bir törenle yapıldı. Turgutlu Fatih Sanayi Sitesi'nde hizmete giren işyerinin açılışına MHP Manisa Milletvekili Ahmet Orhan, Kaymakam Nazmi Günlü, Belediye Başkanı Serhat Orhan ve birçok dizide rol alan "Fıs Fıs İsmail" lakaplı sanatçı Süleyman Yağcı katıldı. Açılışta birer konuşma yapan

Milletvekili Orhan, Kaymakam Günlü ve Belediye Başkanı Orhan, genç girişimcilere ticaret hayatında başarılar dilediler. Esprileriyle güldüren sanatçı Süleyman Yağcı'nın cebinden çıkardığı ağız spreyini önce kendi ağzına, sonra da Milletvekili Ahmet Orhan'ın ağzına sıkması açılışa katılan davetlileri gülmekten kırdı geçirdi.

İşyeri sahipleri Kemal Gülay ve Ender Özkaya, "Otogaz LPG dönüşüm sistemlerinde Turgutlu halkına en iyi ve kusursuz hizmeti vermek için yola çıktık. Akaryakıta oranla otomobilde yüzde 45'e yakın tasarruf sağlayan LPG dönüşüm sistemlerinde dünya devi BRC ile halkımızın hizmetinizdeyiz" dediler.

FIS FIS İSMAİL MİLLETVEKİLİNİN AĞZINA SPREY SIKTI
FIS FIS İSMAİL MİLLETVEKİLİNİN AĞZINA SPREY SIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2010 Cumartesi 21:25:05
Güncelleme :10 Nisan 2010 Cumartesi 22:45:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?