30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Fiş toplayan öğrencilere ödül

Yeni yetişen nesillerde vergi bilincini oluşturmak ve belge alma alışkanlığını kazandırmak amacıyla Gelirler İdaresi Başkanlığı'nca ülke genelinde başlatılan "Ülkemi Seviyorum, Belgemi Alıyorum" kampanyası dahilinde Salihli'de alış verip yaptıktan sonra fiş alan öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. 

Kampanya sonucunda Salihli'nin Kemerdamları İlköğretim Okulu'ndan Sinan Okumuş 1. olarak masa üstü bilgisayar kazanırken, Kudret Demir İlköğretim Okulu'ndan İlayda Banas 2. olarak dijital fotoğraf makinesi kazandı. Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu öğrencisi Sinan Özder 3. olurken, Altınordu İlköğretim Okulu'ndan Ayşe Kübra Atik 4. ve Uğur Kiremit İlköğretim Okulu'ndan Anıl Canüzmez de 5. oldu. Bu üç öğrenciye de ödül olarak bisiklet verildi. Salihli Adil Oral Vergi Dairesi Müdürü Yahya Atik ve beraberindeki daire yetkilileri, hediye kazanan talihli öğrencilerin okullarını ziyaret ederek, bilgisayar, fotoğraf makinesi ve bisiklet hediyelerini teslim ettiler. 

Salihli Adil Oral Vergi Dairesi Müdürü Yahya Atik, "Yeni yetişen nesillerde vergi bilincini oluşturmak ve belge alma alışkanlığını kazandırmak amacıyla Gelir İdaresi Başkanlığı, 1 Eylül 2007 ile 31 Ocak 2008 tarihleri arasında ülkemiz genelinde ilköğretim okullarında eğitim görmekte olan öğrencilerimize yönelik olarak 'Ülkemi Seviyorum, Belgemi Alıyorum' adlı kampanya düzenledi. Kampanya sonucu 20 Mart 2008 tarihinde Ankara'da Milli Piyango İdaresi'nde yapılan çekilişte Salihli'den 5 öğrenciye hediye çıktı. Öğrencilerimizin hediyelerini okullarında bizzat dağıttık." dedi.

.
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2008 Salı 17:33:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?