30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Futbolcular 8 Eylül'e emanet

Bu yıl Bank Asya 1. Ligi'nde mücadele edecek olan Manisaspor'a, yeni kurulan 8 Eylül Hastanesi ücretsiz sağlık hizmeti verecek.

Bir süre önce yapılan olağanüstü kongrede Kenan Yaralı başkanlığında oluşan Manisaspor'un yeni yönetimi, protokol ziyaretlerine başladı.

Tugay Komutanı Tuğgeneral Naim Babüroğlu, Belediye Başkanı Bülent Kar, Cumhuriyet Başsavcısı Sait Gürlek ve Gençlik Spor İl Müdürü Murat Özel'i ziyaret eden Manisaspor yönetimi, yeni açılan Özel 8 Eylül Hastanesi'ni de ziyaret etti.

Ziyaret sırasında kulübün sağlık işleri görüşüldü. Kulübün henüz sağlık kurulunun oluşturulmadığını belirten Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, Manisaspor'u Bank Asya Ligi'nde başarılı kılmak için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade ederek, "8 Eylül Hastanesi bu anlamda bize destek oluyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz Sağlık kurulumuz henüz oluşmadı. Kendileri bizlere verdikleri sağlık hizmetiyle yol gösterecekler" diye konuştu.

Hastane Başhekimi Dr. Mustafa Gürcan ise, "Sağlık Spor Merkezimiz Ege Bölgesi'nde tek. Biz bunu öncelikle Manisaspor'a hizmet vermesi için oluşturduk. Avrupa'nın ve Türkiye'nin önemli isimleriyle çalışacağız. Şu anda Manisasporlu futbolcuların sağlık kontrollerini burada yapıyoruz. Manisalı olarak Manisaspor'a gereken desteği her zaman vereceğiz" dedi.

Öte yandan, Manisaspor iki transferi daha bitirdi. Resmen Manisasporlu olan Sakaryasporlu genç stoper Hüseyin Tok ile Adana Demirspor'un forvet oyuncusu Burak Denizli, sağlık kontrolünden geçti.

Başkan Kenan Yaralı, "Başka kulüplere gitmesi beklenilen futbolculardan Celaletin'le karşılıklı mukaveleyi feshettik" dedi. Yaralı ayrıca, Burak Yılmaz, Uğur İnceman, Güven Varol, Stepan Barbiconi ve Aumar Kalabane için belirledikleri rakamların altına kesinlikle inmeyeceklerini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2008 Salı 16:33:03
Güncelleme :24 Haziran 2008 Salı 16:41:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?