4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Gani Müjde kırdı geçirdi

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) 16. Bahar Şenliği ünlü karikatürist, yazar, yönetmen ve yapımcı Gani Müjde'yi konuk etti.

Gani Müjde Süleyman Demirel Kültür Merkezi'ni hıncahınç dolduran akademisyen ve öğrencileri siyaset, aktüalite, magazin ve ekonomi konularında yaptığı espriler ve slayt gösterileri ile gülmekten kırdı geçirdi.

Televizyon ve sinemayla ilgili anılarını da anlatan Müjde, “Türkiye'nin en iyi mizahçısı ve “Türkiye'nin en iyi yazarı” hakkındaki görüşleri soruluduğunda Cem Yılmaz'ı hiç tartışmasız en iyi mizah adamı Kemal Tahir'i ise en iyi yazar olarak değerlendirdi. “İstanbul 2453” ve “Yapışık İkizler” konularında iki yeni film projesi olduğundan da bahseden Gani Müjde, bu filmlerde Billy Crystal ya da Jean Reno'yu oynatmak istediğini ve onlarla görüşme halinde olduklarını belirtti.

Ayrıca “Üniversiteli Komedyenler” adlı bir proje oluşturmak istediğini; bu nedenle de üniversiteleri gezerek oyuncu arayacağını belirtti. Gani Müjde CBÜ'yü güzel organizasyonu nedeniyle tebrik ederek, “Beni bu kaliteli öğrenci grubuyla bir araya getiren Rektör Prof. Dr. Semra Öncü'ye çok teşekkür ederim. Öğrencilerin olağanüstü ilgisi ve sordukları bilinçli sorular beni çok mutlu etti” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2009 Perşembe 16:42:29
Güncelleme :14 Mayıs 2009 Perşembe 16:52:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?