8
Mayıs
2024
Çarşamba
MANİSA

Gazeteciler, Bülent Kar'ı seçti

Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar, Türkiye'nin yerel yönetim dergisi Şehir ve Başkan'ın bu yılki anketinde, yılın belediye başkanı seçildi.
Şehir ve Başkan dergisinin "Yılın Belediye Başkanlarını Gazeteciler Seçiyor" adlı yılın en başarılı belediye başkanı anketinde sadece gazeteciler oy kullanabildi. Türkiye genelinde 4 bin 371 gazetecinin oylarıyla yılın başarılı il belediye başkanları arasında seçilen Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar'ın 17 Mayıs 2006 tarihinde İzmir Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde düzenlenecek törende Kent Ödülü'nü alacağı belirtildi.
Hindistan ve Dubai gezisini tamamlayarak yarın kente dönecek olan Başkan Kar, yılın belediye başkanı seçilmeyi beklediğini, çünkü Manisa'da başarılı ve iyi hizmetler ortaya çıkardıklarını ifade ederek, Manisa'yı daha çağdaş ve modern bir kent haline getirmek, Manisalılar'a layık olabilmek için daha güzel işler yapmaya gayret edeceklerini söyledi. Başkan Kar ayrıca, kendisini yılın belediye başkanı seçen gazetecilere de teşekkür etti.
.
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2006 Pazartesi 19:43:04
Güncelleme :3 Nisan 2006 Pazartesi 19:50:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?