30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Gazetecilerden ilginç düğün davetiyesi

Manisa'nın Salihli ilçesinde 2003 yılında günlük olarak yayın hayatına başlayan Sektör Gazetesi'nin ortaklarından Mehmet Börekçigil, hayatını Meryem Millik ile birleştirdi. Börekçigil ve Millik, alışılagelmiş düğün davetiyelerinin dışında ilginç bir yola başvurarak düğün davetiyesini 4 sayfalık gazeteden yaptı.


Yeni çiftlerin düğün davetiyesinin farklılığı ilçede büyük bir ilgi uyandırdı. Mehmet Börekçigil, yerel gazete sahibi olmasından dolayı ilginç bir yola başvurarak düğün davetiyesini gazeteden yaptı. 4 sayfadan oluşan ve “10 Haziran Herşeyin Başlangıcı Oldu” başlığı ile bin adet basılıp dağıtılan gazete şeklindeki davetiyede damat Mehmet Börekçigil ile gelin Meryem Millik'in hayat hikayelerine yer verildi. Davetiyede yeni çiftlerin tanışma anları, anne ve babaların görüşleri, çocukluk fotoğrafları ile nişanlılık döneminde geçirdikleri güzel günler geniş bir şekilde yer aldı.
İlginç davetiye ile ilgili olarak bilgi veren Mehmet-Meryem Börekçigil çifti, “Her ikimizde alışılagelmiş düğün davetiyelerinin dışında bir davetiye basılmasını istiyorduk. Aklımıza gazeteden yapılmış bir davetiye basılması geldi. Çok ilginç bir davetiye oldu. Davetiyemizi gören herkes çok olumlu tepki verdi ve çok ilginç buldular.” dediler.


Yüzme İhtisas Spor Kulübü Tesisleri'nde düzenlenen düğün merasimine ilçede yayın yapan yerel gazete sahipleri ve muhabirlerinin yanı sıra ulusal basın temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Törende genç çiftin nikah şahitliğini Ak parti İlçe Başkanı Mahmut Börekçigil ile Süleyman Millik yaptı.

iha
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2008 Salı 15:45:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?