5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Geleceğin sanatçılarına ödül

GELECEĞİN ŞAİR, YAZAR VE RESSAMLARINA ÖDÜL

Manisa Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında, Manisa Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ilköğretim okulları arasında düzenlenen ‘5. Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri’ konulu resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri, düzenlenen törenle verildi.

Manisa Belediyesi Kültür Merkezi Meclis Salonu önünde gerçekleştirilen ödül törenine, Belediye Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu, Milli Eğitim Müdür Vekili Aziz Ersoy, Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Mesut Arslan, danışman Alparslan Ustamehmetoğlu, yarışmaya katılan okul öğretmen ve öğrencileri katıldı. Törene katılan protokol üyeleri, dereceye giren eserleri inceledi. Yapılan incelemenin ardından ödül törenine geçildi. Şiir yarışmasında 30 eser arasından ilk üçe giren Gölmarmara Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğrencisi Ozan Doğan, Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi İlköğretim Okulu öğrencisi Fatmanur Tekin ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Vesile Dursun’a ödüllerini danışman Alparslan Ustamehmetoğlu takdim etti.

Kompozisyon dalında 7 eser arasından ilk üçe giren Dilek Şehit Emrah Akman İlköğretim Okulu öğrencisi Şehriban Gündüz, Manisa Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Büşra Evren ve Sarıgöl Dört Eylül İlköğretim Okulu öğrencisi Okan Yılmaz’a ise, ödülleri Milli Eğitim Müdür Vekili Aziz Ersoy tarafından verildi. Daha sonra resim dalında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Resim yarışması birincisi ODTÜ Ülkem İlköğretim Okulu öğrencisi Eda Kaya, ikincisi Türk Hava Kurumu İlköğretim Okulu öğrencisi İrem Naz Üçbaylar ve üçüncü İclal Rana Çelik’e de ödüllerini Belediye Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu takdim etti.

Yarışmaya katılan tüm öğrencileri ve öğretmenlerini kutlayan Belediye Başkan Vekili Ustamehmetoğlu, dereceye giren öğrencileri ayrı ayrı tebrik etti.

GELECEĞİN ŞAİR, YAZAR VE RESSAMLARINA ÖDÜL
GELECEĞİN ŞAİR, YAZAR VE RESSAMLARINA ÖDÜL
İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2010 Perşembe 17:16:01
Güncelleme :3 Haziran 2010 Perşembe 18:24:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?