30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Genç girişimciler göreve hazır

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) bünyesinde oluşturulan İl Genç Girişimciler Kurulu üyelerini kabul eden Başkan Bülent Koşmaz, önümüzdeki dönemde kurul üyelerinin oda meclisleri ve meslek komitelerinde görev alacağını söyledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) başlattığı girişimcilik projesi kapsamında Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) bünyesinde Kadın Girişimciler Kurulu’nun ardından oluşturulan İl Genç Girişimciler Kurulu da faaliyetlerine başladı.

Kurul üyeleri TOBB Başkan Yardımcısı ve MTSO Başkanı Bülent Koşmaz’ı ziyaret etti.
Gençlerin önümüzdeki dönemde oda meclisleri, meslek komiteleri ve yönetimlerde önemli görevler alacağına dikkat çeken Başkan Bülent Koşmaz, “Bu gençler gelecekte önemli mevkilere gelerek şehre hizmet edeceklerdir. Şuanda benim oturduğum bu koltuğa da genç girişimci arkadaşlarımız oturacaktır. Ben arkadaşlardan ümitliyim.”dedi.

Daha sonra genç üyeler kendilerini tanıttı. Söz konusu kurul üyeliği için 18-40 yaş arası genç girişimcilerden oluşan 11 kişilik komitede şu isimler bulunuyor: Fehmi Mert Gönül, Gamze Yayman, Gürkan Atılgan, Kader Atabey, Korhan Çertürk, Mehmet Buğra Gencer, Murat Şenay, Murat Kümüştekin, Mustafa Yücel, Ömre Yılmaz, Serdar İzci.

11 kişiden oluşan İl Genç Girişimciler Kurulu’na ilçe oda ve borsalardan da eklenecek isimlerle 30 kişilik bir ekibin Manisa’yı temsil edeceği açıklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2008 Çarşamba 14:21:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?