5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Gençler için hazırlıklar başladı

MANİSASPOR, GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Turkcell Süper Lig'in 28. haftasında Gençlerbirliği ile kendi sahasında karşılaşacak olan Manisaspor, hazırlıklarına başladı.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde teknik direktör Reha Kapsal yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşusu ve açma germe egzersizleriyle başladı.

Antrenmanın ana bölümünde futbolcular çift kale maç oynadı. Ve şut çalışması yapıldı. Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Reha Kapsal, Gençlerbirliği takımının son iki haftada çok ciddi bir çıkışı olduğunu belirtti. Kapsal, "Gençlerbirliği ligde güçlü bir takım. Kadro derinliği olan bir takım. Geçen hafta cezalı oyuncuları olmasına rağmen iyi bir oyunla Diyarbakırspor'u yendiler. Onun için zor bir maç. Ligde bu konuma geldikten sonra son 7 haftada zaten kolay maç yok. Bizimde bulunduğumuz yer itibari ile kesinlikle 3 puan düşündüğümüz bir maç. Başka hiç bir düşüncemiz yok. Bizimde son baktığımızda periyotta hem geliştirdiğimiz oyun ve puanlar var" dedi.

Gençlerbirliği maçında tüm taraftarı stada beklediklerinin ifade eden Kapsal, "12. adamımıza burada çok büyük iş düşüyor. Pazar günü bütün Manisalılar bayrağını alıp gelmesi lazım stada bu şart. Bu maçı yenersek çok ciddi anlamda ligde tutunmak adına bir adım atmış oluruz. Bizler oyuncular, başkan, yönetim, bütün herkes birlik beraberlik içerisinde taraftarda bunun bilincinde. Galibiyeti inşallah taraftarlarımıza armağan edeceğiz" diye konuştu.

Manisaspor'da kart cezalısı ve sakat oyuncu bulunmazken, kaleci Orkun'un Fenerbahçe maçından sonra Manisa'ya gelmediği öne sürüldü.

MANİSASPOR, GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2010 Salı 14:06:00
Güncelleme :30 Mart 2010 Salı 14:10:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?