4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Gençlerden Kar'a büyük destek

MABEM’i kuran, Şehit Tiyatrosu’nu Manisa’ya kazandıran, sayısız park ve spor tesisi yaptıran, burs uygulamasına öncülük yaparak öğrenciler ve velilere destek olan Bülent Kar, özellikle gençlerden büyük ilgi görüyor.

Manisa Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Bülent Kar, Alaybey, Şehitler, Sakarya ve Dilşeker mahallelerinde vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Seçim çalışmalarına ziyaret programlarıyla devam eden Belediye Başkanı Bülent Kar gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Başkan Kar son olarak Alaybey, Şehitler, Sakarya ve Dilşeker mahallelerini ziyaret etti.

Geçen 5 yıl boyunca önemli projelere imza atarak vatandaşların takdirini toplayan Kar, girdiği kahvehane ve işyerlerinde elini sıktığı vatandaşların sıkıntılarını dinleyip desteğini alıyor.

Ücretsiz dershane ve burs konularında belediyenin kapılarını vatandaşlara açan, MABEM’i kuran Başkan Kar özelikle gençlerden büyük ilgi görüyor. Kar’ın çevresini saran gençler, Gençlik Merkezi başta olmak üzere sportif ve kültürel alanda yapılan hizmetlerden dolayı Başkan’a teşekkür edip destek sözü verdiler.

GENÇLER BİZİM HERŞEYİMİZ
2004 yerel seçimlerinden önce verdikleri tüm sözleri fazlasıyla yerine getirdiklerine dikkat çeken Başkan Kar, “Şehrin gelişmesi için dev projeleri hayata geçirirken özellikle gençlerimizi unutmadık. MABEM’i kurduk. Bu proje benim en çok hoşuma giden projeydi. Gençlerimizin sorunlarıyla sıkıntılarıyla dertlendik. Onlar için tesisler yaptık. Önümüzdeki 5 yılda çok daha fazlasını yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.”dedi.

Başkan Kar Sakarya ve Dilşeker mahallelerinde halkın yoğun ilgisiyle karşılandı. Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Kar, desteklerini istedi. Mahalle sakinleri başkan Kar’ a destek vereceklerini söylediler. Özelikle Alaybey Mahallesi’nde gençler Başkan Kar’a “Yanındayız” mesajı verdiler.

Başkan Kar Profesyonel Posta Güvercini Uçuranlar Derneğini de ziyaret ederek dernek üyeleriyle sohbet etti. Ziyarette dernek üyeleri Başkan Kar’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 17:29:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sercan çetin IP: 88.251.232.xxx Tarih : 16.03.2009 13:13:56

seçime kadar nerlerdeydin sayın kar.yuntdağında 85 yaşındaki dedemizi sandalyeden kaldır.tekke açışınıda ucube bir herifi protokole oturt.manisa bir sınav verecek ya sizle batacak ya da SAYIN CENGİZ ERGÜN le çağ atlayacak.