8
Mayıs
2024
Çarşamba
MANİSA

Genel sekreterder veda

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nda (MTSO) 28 yıl 9 ay 4 gün görev yapan Genel Sekreter Ahmet Kurşun, görevine dün veda etti.

Emekliliğe ayrılması nedeniyle basın toplantısı düzenleyen Ahmet Kurşun, "10 Haziran 1977'de açtığım sayfa dün itibariyle kapandı. 28 yıl 9 ay 4 günlük bu süre çoğu kimseye nasip olmayan renkli, hareketli ve aynı zamanda çeşitli sınavlardan geçtiğim bir rüyaydı. Ancak bu rüya dün bitti. Yıllar öncesi beni bu göreve layık gören ve bugün çoğu rahmetli olan ağabeylerimi mahcup etmediğim inancındayım. 1977 yılında resmiyette bıraktığım gazetecilik mesleğine yeniden adım atarken, sade bir vatandaş olarak Manisa sorunları için her konuda dün olduğu gibi bundan sonra da elim hep taşın altında olacak" dedi.
Ahmet Kurşun'un görevine veda ettiği toplantıya katılan Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, üyesi olduğu cemiyete ve basın camiasına dönen Kurşun'a bir buket çiçek verdi.
Ahmet Kurşun'dan boşalan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliği görevine, bir süre önce Telekom Müdürlüğü görevinden ayrılan Güvenç Özer'in getirileceği öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 16 Mart 2006 Perşembe 13:54:43
Güncelleme :16 Mart 2006 Perşembe 14:00:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?