3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Geriter'den vizyon açıklaması

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, bir iş yeri açılışında esnafa yaptığı konuşmada, "Baban kalma metotları bırakıp vizyonumuzu genişletmeli ve birlik olmalıyız." uyarısında bulundu.


MESOB Başkanı Hasan Geriter 1. Anafartalar Mahallesi 1714 Sokak'ta bir kuaför salonunun açılış törenine katıldı. Göksel-Serkan Azatlı kardeşlere ait GÖK-SER kuaför salonunun açılış töreninde ayrıca Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz ile çevre esnafı da yer aldı. Azatlı kardeşleri birlikte çalışmaları nedeniyle kutlayan MESOB Başkanı Hasan Geriter, "Burada güzel ve örnek bir birlikteliğe şahit oluyoruz. İki kardeşin biraraya gelerek anlaşıp ortaklık kurması, bu çağda diğer esnaflarımıza da örnek olmalıdır.

Artık babadan kalma metotlarla ticaret yapmak mümkün değil. Vizyonumuzu genişletip, çağın gereklerini yerine getirmeli, yeni ticaret kurallarına uyulmalıdır. Gerektiğinde ortaklıklar kurularak halkımıza layık olduğu hizmet daha kaliteli verilmelidir. Yeni yılda ve gelecek yıllarda tüm esnafımıza bereketli kazançlar diliyorum." dedi. Başkan Geriter daha sonra kurdeleyi keserek iş yerini hizmete açtı. Kuaför salonunun ilk müşterisi olan Başkan Geriter, ayrıca esnafın da sorunlarını dinleme ve onlarla sohbet etme fırsatını değerlendirdi.

İha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 15:17:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?