5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Gizem'e veda hiç kolay olmadı!

İzmir'in Bornova ilçesinde bir ay önce intihara teşebbüs eden ve önceki gece tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşam mücadelesini kaybeden lise öğrencisi Gizem Kara (17), memleketi Manisa'nın Akhisar ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nde okuyan son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Gizem Kara, 23 Aralık 2009 tarihinde otobüsten indikten sonra elindeki dosyasını arkadaşlarına verip okula gitmeyeceğini söylemiş, daha sonra bir inşaatın 6. katından atlayarak intihara teşebbüs etmişti.

Yaklaşık bir aydır Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşama tutunmaya çalışan Gizem, önceki gece hayata veda etti. Gizem'in ölümü, memleketi Akhisar'da yakınlarını ve sevenlerini büyük üzüntüye boğdu.

Gizem Kara'nın yakınları ve aile dostları, onu son yolculuğuna uğurlamak üzere dün Akhisar Yeni Gülruh Camii'nde bir araya geldi. Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde (CBÜ) teknisyen olarak görev yapan acılı baba Tarık Kara ile Manisa Ticaret Meslek Lisesi'nde okuyan oğlu Serkan Kara, taziyeleri kabul ederken gözyaşlarını tutamadı. Gizem, kılınan namazın ardından Yeni Mezarlık'ta sevenleri tarafından gözyaşları arasında toprağa verildi. Acılı baba Tarık Kara, "Çok çalışkan, hayat dolu ve başarılı olan  güzel kızım Gizem'imi yaşatamadım" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2010 Cumartesi 14:35:46
Güncelleme :23 Ocak 2010 Cumartesi 14:39:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?