4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Gökçeören 15 yıl sonra yeniden CHP'nin

Manisa’nın Kula ilçesine bağlı Gökçeören beldesinde 15 yıl aradan sonra belediye başkanlığını kazanan CHP’liler büyük sevinç yaşıyor.

15 yıl önce CHP’li başkan Mehmet Kafalı'dan koltuğu alan ANAP’lı Mustafa Bacak 10 yıl görev yaptıktan sonra 2004 seçimlerinde koltuğu Ak Partili Mustafa Uygun’a kaptırmıştı. 29 Mart yerel seçimlerinde ise beldede CHP, Ak Parti ve MHP mücadele etti. Geçerli oyların 901’ini alan CHP adayı Hikmet Bacak başkanlık koltuğuna oturdu.

Belediye önündeki Cumhuriyet meydanında yapılan törende konuşan Hikmet Bacak, “Artık ben bir partinin değil Gökçeören’in belediye başkanıyım. Beldeye en hızlı nasıl hizmet gelecekse onun mücadelesini vereceğim. Şimdiye kadar beldeme hizmet eden tüm başkanlara teşekkür ediyorum.”dedi.

Başkanlık koltuğunu CHP’li Hikmet Bacak’a teslim eden Ak Partili Mustafa Uygun ise “Bu bir bayrak yarışıdır. Seçimi kazanan arkadaşımı kutluyorum ve beldemize güzel hizmetler yapmasını diliyorum.”dedi.

Devir teslim törenine CHP İlçe Başkanı Halit Eryılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili ile belde halkı katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 15:09:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?