5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Gökhan Emreciksin imzayı attı

MANİSASPOR, GÖKHAN EMRECİKSİN İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Manisaspor, geçen sezon Kayserispor'da forma giyen orta saha oyuncusu Gökhan Emreciksin ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, Manisaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Selami Delan ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. İyi bir transfer yaptıklarını belirten Başkan Kenan Yaralı, haftalardır bu transfer için uğraştıklarını kaydetti. Yaralı, "Gökhan Emreciksin ile yaklaşık 20 gündür görüşüyorduk. Dün itibari ile bu transferi gerçekleştirdik. Gökhan'da Ankaragücü'nde beraber çalıştıkları hocasının burada olmasından dolayı ve yönetim olarak bizimde

kendisini istememizden dolayı buraya gelmek istedi. Kendisi büyük bir özveride bulundu. Takımımıza faydalı olacağına inanıyoruz. İnşallah burada daha da iyi bir çıkış yaparaktan hem takımına hem kendisine hem de Türk futboluna büyük katkı yapacaktır" dedi.

Kendisinin transferinde katkısı olan herkese teşekkürlerini sunan Gökhan Emreciksin de "İyi bir kulübe geldiğime inanıyorum. Manisaspor zaten kendisini Süper Lig'de kanıtlamış bir takım. Lig bittikten sonra özellikle bana olan ilgiden dolayı burayı gelmeyi istedim. İnşallah herşey başladığı gibi devam eder. İyi bir şekilde sonlanır diye düşünüyorum. Manisaspor iyi bir oluşum içerisinde inşallah bende bu oluşum içerisinde yerimi alırım" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Gökhan Emreciksin, kendisini 3 yıllık Manisasporlu yapan sözleşmeye imza attı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2010 Cuma 20:08:01
Güncelleme :25 Haziran 2010 Cuma 20:42:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?