30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

'Gol fırsatlarının sayısını unuttum'

Bank Asya 1. Lig'de lider Manisaspor, şampiyonluk adaylarından Kartalspor'la kendi sahasında 1-1 berabere kaldı.


Maçı değerlendiren Kartalspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, oyunu istedikleri gibi yönlendirdiklerini söyledi. Oyunun son anlarında yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerinden yakınan Altıparmak, "3 puan alabilirdik. Galibiyeti kaçırdığımız bir maçtı. Ama deplasmanda liderden alınan 1 puan bizim için iyi tabi. Belki de ikili averaja kaldığımızda içeride oynayacağımız maç bizim için avantaj olur. Oyunun özellikle ikinci yarısında çok iyi oynadık. İlk yarıda ilk geldikleri pozisyon gol oldu zaten. Onun dışında çok fazla pozisyonları yoktu. Biz oyunu istediğimiz gibi yönlendirdik. Oyun iyi giderken gol yedik. Ama futbolcu kardeşlerim özellikle maçın ikinci yarısında müthiş mücadele etti. Hak ettiğimiz belki 3 puandı ama olmadı. Buna da şükür. Bu 1 puan için bütün futbolca kardeşlerimi kutluyorum. Bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.


Manisaspor Teknik Direktörü Levent Eriş ise, çok gol kaçırdıklarını söyledi. Futbolda bu tip sonuçların olabileceğini dile getiren Eriş, "Futbol hakikaten garip bir oyun. Yani bunu her hafta, her sezon yaşamak mümkün. Bugün de öyle oldu. Biz bugün futbol olarak doğru oynadık. Rakip takım ceza alanına girmeden oynadı. Yakaladığımız sayısız gol fırsatları var. Ben sayısını unuttum. Ama bazen futbolda bu var işte. Geçen hafta çok önemli bir badireden çıktık. Gerçekten 4-0'lık yenilgi bizim için çok ciddi
bir hasardı. Bu maç çok önemliydi. Futbolcu kardeşlerim bu bilinçle hareket ettiler. Sadece gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Hala şuan itibariyle grubun lideriyiz. Bu maçı sadece kaybedilmiş 2 puan olarak görüyoruz. Uzun vadede istediklerimiz yapacak bir takımız. Kaybedilen puanı deplasmanda telafi edecek kapasiteye sahibiz. Kazanamadığımız için taraftarlarımızdan özür diliyorum. Ancak futbolun doğasında bu tip sonuçların olacağını da herkesin bilmesini isterim" diye konuştu.
Kartalspor Teknik Direktörü'nün " Hak ettiğimiz belki 3 puandı ama olmadı" sözüyle ilgili ise Eriş, "Herhalde futbolcularını motive etmek için öyle konuşmuş. Ben sahada galibiyeti kaçıran bir Kartal takımı göremedim. Bilmiyorum, sizler gördüyseniz söyleyecek başka bir şeyim yok açıkçası. Çünkü biz başka maçı izlemedik herhalde. Başka maçta da olmadığımızı düşünüyorum. Bir duran top golü yedik. Bunun dışında ceza alanına girmediler. Öyle görmüşse mutlaka bir bildiği vardır. Dolayısıyla onun yorumuna saygı gösteriyorum" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2008 Pazar 19:04:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
taraftar IP: 85.98.42.xxx Tarih : 17.11.2008 09:38:51

ben hayatımda ılk kez manısa sporun macına gıttım.yanlış saymadıysam en fazla 3 gol pozısyonuna gırdık.acık trıbünden valla ben oyle gordum.belkı hocanın gorus acısı farklı olabılır.manısasporluyum ama doğruyu saklamayalım