30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Gol pozisyonlarını değerlendiremedik

Turkcell Süper Lig'in 29. haftasında Bursaspor, sahasında ağırladığı Vestel Manisaspor'u 1-0 mağlup ederek, ligde orta sıralardaki yerini sağlamlaştırdı.


Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, rakiplerini iyi analiz ettiklerini ve galip gelmesini bildiklerini belirterek, "İkinci yarıda 10 kişi kaldık. Maçın 60. dakikasından sonra savunmamıza daha çok yük düşmesine rağmen, maçı galip tamamladık. Önümüzdeki maçları da kazanarak, alacağımız galibiyetleri muhteşem taraftarımıza armağan edeceğiz" diye konuştu.
Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Levent Eriş ise alınan mağlubiyet nedeniyle üzgün olduklarını kaydederek, "Bursa'ya puan için geldik, ancak mağlup olduk. Rakip 10 kişi kaldı, buna rağmen yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik.

Deplasmanlarda bu kadar çok pozisyon yakalayıp da değerlendiremiyorsanız, bunun adı beceriksizliktir. Bundan sonra yapacağımız hamleler, evimizdeki 3 maçı mutlak kazanıp, 2 deplasmandan da en az bir puanla dönmek olacak. Bu takımın çok iyi şartları var ve ligden kesinlikle düşmemesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.
Bursasporlu futbolcu Eser Yağmur, maçtan sonra yaptığı açıklamada, Vestel Manisaspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını, takım olarak rakipleri karşısında iyi oynadıklarını söyledi. Yeşil-beyazlı bir diğer futbolcu Veli Acar ise maçı kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti.


Vestel Manisasporlu futbolcu Selçuk İnan da alınan yenilgi nedeniyle üzgün olduklarını kaydederek, maçın ilk dakikalarında şok gol yediklerini ve baskılı oyuna rağmen 10 kişi kalan rakiplerine karşı puan alamadıklarını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2008 Pazartesi 02:33:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?