5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Görkemli sezon açılışı

MANİSA BELEDİYESPOR'A GÖRKEMLİ SEZON AÇILIŞI

Süper Amatör Küme'nin iddialı takımlarından Manisa Belediyespor, 2010-2011 sezonunu Halil Onultmak Tesisleri'nde düzenlenen törenle açtı.

Sezon açılışında Süper, 1. ve 2. Amatör Küme'de mücadele eden 15 takıma da eşofman, krampon, top ve çeşitli spor malzemelerinden oluşan 2 bin 480 parça yardım yapıldı.

Yeni sezonda şampiyonluk hesapları yapan Manisa Belediyespor, 2010-2011 sezonunu Uncubozköy Halil Onultmak Tesisleri'nde düzenlenen törenle açtı. Sunuculuğunu Yılmaz Ünsal'ın yaptığı sezon açılışına MHP Manisa Milletvekili Mustafa Enöz, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, MHP Manisa Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal, Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Ziya Elmalı, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın, Futbol İl Temsilcisi Erol Timur, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Tekin Tatlıcıoğlu, Manisa'da bulunan amatör takımların antrenörleri, yöneticileri, sporcular ve aileleri katıldı.

Sezon açılışında ilk olarak söz alan Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Ziya Elmalı, belediyesporun yeni sezonda büyük hedefler peşinde olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün destekleri çerçevesinde yapılan yeni transferlerle şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını dile getiren Elmalı, “Yeni sezonda hedeflerimiz büyük. Bu hedefleri emin adımlarla yürüyeceğiz” dedi. Elmalı'nın ardından söz alan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'da Manisa Belediyespor'a yeni sezonda başarılar diledi.

MHP Manisa Milletvekili Mustafa Enöz ise Manisa Belediyespor'dan yeni sezonda büyük başarılar beklediklerini ifade etti. Konuşmasında Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden belediye takımlarını örnek gösteren Enöz, “Manisa Belediyespor neden bir gün Süper Lig'de mücadele etmesin. Bunu elbirliğiyle başarabiliriz” diye konuştu.

Manisa Belediyespor'un 2010-2011 sezon açılışında konuşan Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise Manisa Belediyesi olarak sporun ve sporcunun dostu sloganı ile hareket ettiklerini söyledi. Bu kapsamda belediyesporun sezon açılışında amatör takımları da unutmadıklarının altını çizen Başkan Ergün, “Sporun ve sporcunun sorunun, talebini, isteğini en iyi bilenlerdeniz. Bu nedenle elimizden geldiği kadar amatör spor kulüplerine destek olup onların sorunlarını çözmeye çalışıyoruz.

Bugün, merkezde faal olan 15 futbol spor kulübümüzün değerli yöneticileri ve kıymetli sporcuları aramızda bulunuyor. Her kulübe 124 parça malzeme yardımı yapacağız. Bundan sonra da yardımlarımızı ve diğer desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi. TOKİ 2'nin yanındaki atıl vaziyetteki bulunan spor sahasını da en kısa zamanda amatör kulüplerin ve belediyesporun faydalanabileceği bir hale getireceklerini müjdeleyen Başkan Ergün, “İnşallah burası 2011 yılında tamamlanacak ve spor adına hizmete girecek. Bugün yeni bir ivme ile sezonu açacak olan belediyesporumuzda bu tesislerden faydalanarak bu kentin göğsünü kabartacak, bu yıl Manisasporumuza bedelsiz olarak verdiğimiz oyuncumuz gibi nice başarılı oyuncular yetiştirecektir” dedi.

MALZEME YARDIMI

Belediye Başkanı Cengiz Ergün konuşmasının ardından amatör takımlara alınan malzemeleri dağıttı. Başkan Ergün, Donatımspor, Akgünspor, Sanayispor, Akmescitspor, Maltaspor, D.M. Yıldırımspor, Ulucamispor, Horozköyspor, Yörükspor, Alaybeyspor, Gençlerbirliğispor, Yeni Manisaspor, S.H.Ç.E.K Spor Kulübü, Nurlupınarspor ve Meriç Okulspor'a eşofman, krampon, top ve çeşitli spor malzemelerinden oluşan 2 bin 480 parça malzeme dağıttı.

Öte yandan sezon açılışının ardından Manisa Belediyespor, Foça Belediyespor ile bir hazırlık maçı oynadı. Baştan sona çekişmeli geçen karşılaşmanın özellikle ilk yarısında baskılı bir oyun ortaya koyan Manisa Belediyespor, yakaladığı net pozisyonları gole çeviremedi. İkinci yarıda Teknik Direktör Serol Emlek'in genç oyuncuları sahaya sürmesiyle ilk yarıda ki baskısını kaybeden yeşil-beyazlılar 87. dakikada Foça Belediyespor'un serbest vuruştan attığı golle sahadan 1-0 yenik ayrıldı.

MANİSA BELEDİYESPOR'A GÖRKEMLİ SEZON AÇILIŞI
MANİSA BELEDİYESPOR'A GÖRKEMLİ SEZON AÇILIŞI
MANİSA BELEDİYESPOR'A GÖRKEMLİ SEZON AÇILIŞI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2010 Perşembe 13:43:04
Güncelleme :30 Eylül 2010 Perşembe 14:31:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?