5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Gözyaşları sel olup aktı

Manisa'da, makine mühendisi babası 51 yaşındaki Salih Bahadır'ın öldüğü trafik kazasından ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan 11 yaşındaki Zehra Bahadır da yoğun bakımda hayatını kaybetti.  Hayatının baharında verdiği yaşam savaşını kaybeden minik Zehra babasıyla aynı mezarlıkta toprağa verildi.

Kaza, Kanuni Köprülü Kavşağı çıkışında geçen 16 Kasım'da meydana geldi. İl Özel İdaresi'nde makine mühendisi olarak görev yapan Salih Bahadır yönetimindeki 45 KE 015 plakalı otomobil Mimar Sinan Bulvarı'nın ortasındaki aydınlatma direğine çarptı. Hurdaya dönen otomobilden itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkartılan Salih Bahadır kaldırıldığı Merkez Eğendi Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen öldü. Kazada ağır yaralanan ve Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alınan 11 yaşındaki Zehra Bahadır, 18 günden bu yana verdiği yaşam savaşını bugün saat 00.30'de kaybetti. Acı haberi alan anne 46 yaşındaki Özden ve ablası 16 yaşındaki Büşra Bahadır gözyaşlarına boğuldu. Kazada eşini kaybetmenin şokunu henüz üzerinden atamayan anne Bahadır, minik yavrusunun ölümüyle adeta yıkıldı.

GÖZYAŞLARI SEL OLUP AKTI

Üzümcüler İsa Artunç İlköğretim Okulu'nun 5/C sınıfında eğitim gören ve derslerinde başarılı bir öğrenci olan Zehra Bahadır'ın cesedini, yaklaşık 2 hafta önce babası için cenaze namazının kılındığı Malta Camii'nde getirildi. Cenaze törene, küçük kızın acılı annesi, ablası, yakınları, sınıf arkadaşları ve öğretmenleriyle babasının mesai arkadaşları katıldı. Gözyaşının adeta sel olup aktığı cami avlusunda kızının tabutuna sarılan anne Bahadır, "Ben seni okula gönderecektim. Seni okula göndermeyi beklerken cenazen geldi kızım" diye ağıt yaktı. Acılı anne minik kızının sınıf arkadaşlarına sarılıp gözyaşı döktü. Yaşama tutunamayan hayatının baharında trafik canavarına kurban giden talihsiz Zehra, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından babasının da toprağa verildiği Kırtık Mezarlığı'nda defnedildi.

HAYVANLARI ÇOK SEVERDİ

Zehra Bahadır'ın cenaze törenine katılan öğretmeni Hüseyin Barut, "Kızımız okulunda başarılı bir öğrenciydi. Hayvanları da çok severdi. Kaza geçirdiği gece babasıyla birlikte bir sokak köpeğine yemek götürmeye çalıştıklarını öğrendik. Artık o arkadaşları ve öğretmenlerinin kalbinde yaşayacak" dedi

 


 

...
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2011 Pazartesi 22:33:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?