30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

'Gülen Dişler Projesi'

Deniz Feneri Derneği sağlık ve eğitim konusunda bir çalışma daha başlattı. Deniz Feneri Derneği, “Gülen Dişler Projesi” kapsamında Aydın ili dahil olmak üzere İzmir, Çanakkale, Isparta, Manisa, Muğla, Antalya, Burdur, Denizli, Balıkesir ve Uşak illerinde binlerce öğrenciye diş fırçası ve diş macunu dağıtacak. 

Çanakkale’nin Yenice İlçesi’nde bulunan Gündoğdu İlköğretim okulunda başlatılan “Gülen Dişler Projesi” 11 ilde Deniz Feneri Derneği tarafından diş fırçası ve diş macunu dağıtımı gerçekleştirilecek. Ayrıca proje kapsamında dişlerin nasıl fırçalanması gerektiği, ağız sağlığı gibi konularda öğrenciler bilgilendirilecek. 

11 İLDE 100 BİN ÖĞRENCİ FAYDALANACAK 

Projeden Deniz Feneri Derneği Ege Temsilciliği’ne bağlı 11 ilde 100 bin öğrenci faydalanacak. Projenin daha çok ekonomik düzeyi düşük ilçelerdeki ilköğretim okullarında yürütüleceği belirtildi. Eğitim ve sağlık yardımları ile ilgili bilgi veren Deniz Feneri Derneği Ege Temsilcisi Hamit Kunt; “Bağışçı ve gönüllülerimizden aldığımız destekle bugün Türkiye’de ve Dünya’da on binlerce kişiye yardım ulaştırıyoruz. Öğrencilerimize nakit, kırtasiye, giyim gibi birçok alanda hep destek olduk. “Gülen Dişler Projesi” ile nesillerin sağlıklı yetişmesi için çalışıyoruz” dedi.

.
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2008 Çarşamba 11:34:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?