4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Gurbetçi aileden kuvöz bağışı

Almanya'da yaşayan bir Türk ailesi, Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kuvöz bağışladı.

Almanya'nın Frankfurt kentinde yaşayan bir Türk ailenin, Turgutlu Devlet Hastanesi'nin ihtiyacı olan bir adet kuvöz bağışlaması, hastane personelini sevindirdi.

17 yıl önce Almanya'da hayatlarını birleştiren Hülya ile Hasan Semih Yaz, bazı bayanların hastanelerde kuvöz bulunmaması nedeniyle evlerinde doğum yaptıklarını öğrendiklerini, bu nedenle hastaneye kuvöz bağışında bulunduklarını bildirdi. Yaz Ailesi, 2 bin 500 dolar ödeyerek aldıkları kuvözü Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekimi Sabri Taşçıoğlu'na teslim etti. Hastaneye bir kuvöz kazandırmış olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Hasan Yaz, "Hastanenin en büyük eksiklerinden olan ve yeni doğmuş bebek için hayati önem taşıyan kuvözü bağışlamaktan dolayı çok mutluyuz" dedi.

Dr. Sabri Taşçıoğlu ise, kuvöz almak için çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Çalışma yaptığımız sırada bu bağışın yapılması bizleri çok sevindirdi. Yaz ailesine teşekkür ederim" diye konuştu. Taşçıoğlu, Yaz ailesine hastane adına bir teşekkür belgesi takdim etti.

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 17:37:23
Güncelleme :9 Nisan 2009 Perşembe 17:42:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?