30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Gurbetçi Cengiz Turgutlu yolunda

TFF 2. Lig takımlarından Turgutluspor'un, uzun zamandır kadrosuna dahil etmek istediği Liechtenstein Ümit Milli Takımı'nda forma giyen 20 yaşındaki Türk asıllı kaleci Cengiz Biçer, Turgutluspor'la anlaşmak için ilçeye geldi.

Menajerleri ile birlikte Turgutlu'ya gelen genç file bekçisi ilk görüşmesini Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan ile gerçekleştirdi.

Görüşmede genç file bekçisinin Turgutluspor'da forma giymek istediği, başkan Orhan'ında bu transfere olumlu baktığı öğrenildi. Transferiyle ilgili soruları cevaplayan Cengiz Biçer, "Yurt dışında forma giyen gurbetçi bir futbolcuyum. Bundan sonraki futbol yaşantımı Türkiye'de sürdürmek istiyorum ve artık kendi ülkemin milli takım formasının giymek için ilk adımı Turgutluspor'da atmayı düşünüyorum. Liechtenstein ile Türkiye arasında oynanan milli maçta istiklal marşını elimi kalbimin üzerine koyarak söylediğim için takım arkadaşlarım bana tepki gösterdi. Ben Türk olduğumu hiçbir zaman unutmadım. Ay-yıldızlı bayrak benim için her şeyden öncelikli. Yaşanan bu olayları bir daha yaşamamak için Türkiye'de forma giymek istiyorum. Önümüzdeki günlerde Turgutluspor yetkilileri ile yapacağım görüşme sonrası transferim netlik kazanacak. Turgutluspor'da forma giymek istiyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 17:52:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?