5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Hakan Kutlu istifa etti

Spor Toto Süper Ligi'nin 4. haftasını da puansız geride bırakan Manisaspor'da Teknik Direktör Hakan Kutlu'nun istifa ettiği bildirildi. İstifayı kabul eden yönetim, en geç yarına kadar yeni hoca ile masaya oturmayı planlıyor.

Ersun Yanal dönemi hariç her sezona kötü başlayan, Levent Eriş, Mesut Bakkal gibi isimleri ilk haftalarda göndermeyi adet haline getiren siyah beyazlılar, bu sezon 4 maçta sıfır puan çekince Teknik Direktör Hakan Kutlu dönemini de kapattı. Transferin son gününde Makukula, Murat Erdoğan gibi isimleri bütçesini zorlayarak transfer etmesine rağmen Antalya spor karşısında 1-0 galibiyeti koruyamayıp 2-1 yenilince gece toplanan yönetim, Hakan Kutlu'nun sabah erken saatlerde 04.00'te görevine son verdi.

Antalyaspor maçı sonrası seyircinin Hakan Kutlu'yu istifaya çağırması sonrasında maçı izleyen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da maç çıkışında, "Bu maçı kazanmak ümidi ile buraya gelmiştik. Manisalılar bu maçta ikinci bayramı yaşamak isterlerdi. Olmadı. Yönetimin gereken önlemleri alacağına inanıyorum" diyerek hoca değişikliği sinyalini vermişti.

Manisaspor yönetiminin yeni hoca arayışı kapsamında Hikmet Karaman ve Samet Aybaba'nın adı geçiyor. Yeni teknik direktörün kim olacağı en geç yarın belli olacak.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2010 Pazar 13:40:00
Güncelleme :12 Eylül 2010 Pazar 17:18:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
macit özdemir IP: 88.254.76.xxx Tarih : 12.09.2010 20:16:39

OLMAZSA OLMAZ BU KARARDI, SAYIN UYGUNA GİDECEGİ TAKIMLARDA BAŞARILAR, AMA MANİSADAN GİTSİN ARTIK. ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.