5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Halit Eryılmaz güven tazeledi

KULA CHP İLÇE BAŞKANI HALİT ERYILMAZ GÜVEN TAZELEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kula ilçe kongresinde mevcut başkan Halit Eryılmaz yeniden göreve getirildi.

Kula Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen kongreye Manisa CHP 22. Dönem Milletvekili Nuri Çilingir, CHP İl Başkanı Cahit Kaplan, CHP'li ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Açılış konuşmasını yapan CHP Kula İlçe Başkanı Halit Eryılmaz, "Bugün ufak hesapların, kişisel kırgınlıkların bir kenara bırakılması gerekmektedir. Gün, üzerimize zimmetli olan demokratik değerlerin korunması için bir araya gelme günüdür. Bizim tek hesabımız var oda partimizin çıtasını nasıl biraz daha yükseğe taşıyabiliriz. Bu çalışmaları yaparken özel bir amaç gütmedik. Tek hedefimiz Kula Cumhuriyet Halk Partililer olarak halkımızla iç içe olmak ve aydınlık yarınlara hep beraber yürümektir.” dedi.

22. Dönem Milletvekili Nuri Çilingir ise Türkiye'de bu güne kadar hiç yaşanmamış bir kadrolaşma yaşandığını öne sürdü. Çilingir ayrıca demokratik açılımla hükümetin Türkiye'yi daha gergin bir hale getirdiğini öne sürerek, “CHP'nin 1989 yılında hazırlamış olduğu Güney Doğu hakkındaki raporu hayata geçirilebilirse bu sorun kökten çözülür.”dedi.

Daha sonra yapılan seçimlerde, tek aday olan mevcut başkan Halit Eryılmaz yeniden göreve getirildi. Yönetim listesi şu isimlerden oluştu: Osman Bozkurt,Hüsamttin Çağılcı, Ergül Çınar,Sadık Çınar, Yılmaz Gökoğlan, Osman Kasırga, Hakan Kayadelen, İlker Kırlı, Recai Öz Ercan Yıldırım.

KULA CHP İLÇE BAŞKANI HALİT ERYILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 17:35:05
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 18:38:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?