30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Halk Eğitim kursiyerlerine sertifika

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen makine nakışı, giyim ve ahşap boyama kurslarının yıl sonu sergisinde, kursiyerlere belgeleri törenle verildi. 

Halk Eğitim Merkezi'nde oluşturulan serginin açılış törenine Kaymakamı Aykut Pekmez ile Yeşim Pekmez, Belediye Başkanı Rıza Kayadipli, Emniyet Müdürü Cemalettin Şahin, Jandarma Komutanı Orhan Bozan ve kursiyerlerin aileleri katıldı. 

2007-2008 döneminde okuma-yazma, sosyal, kültürel ve meslek kurslarından oluşan toplam 79 kurs açıldığını ve bu kurslara bin 697 kişinin katıdlığını açıklayan Halk Eğitim Müdürü İsmail Yurdakul, kursların devam edeceğini ifade ederek sergiye katılanlara teşekkür etti. Daha sonra, Kaymakam Aykut Pekmez, eşi Yeşim Pekmez, Belediye Başkanı Rıza Kayadipli ve Milli Eğitim Müdürü Ayhan Turgut kurs bitiren hanımlara belgelerini verdiler. Törenin ardından, kursiyer hanımların 1 yıl boyunca el emeği göz nuruyla yaptığı ürünlerin sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Protokol ve davetliler sergiyi gezdiler.

.
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2008 Salı 13:53:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?