30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Halkın yarısı belediyeden memnun

Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar, yapılan anketlere göre halkın yüzde 50’sinin belediye hizmetlerinden memnun olduğunu, yeni dönemde tekrar belediye başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Basın mensuplarına Teras 2 Restoran’da iftar yemeği veren Belediye Başkanı Bülent Kar önemli açıklamalarda bulundu. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, Belediye Başkan Yardımcıları Recep Kafes, Süleyman Çoban, Beyaz Masa Şefi Ahmmet Songüler, Belediye Basın Danışmanı Bilal Demir ve Manisa’daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcilerinin eşleriyle katıldığı yemekte Başkan Bülent Kar göreve yeniden talip olduğunu açıkladı.

Yaklaşık 4,5 yıldır Manisa’yı yönettiklerini hatırlatarak konuşmasına başlayan Başkan Kar şunları söyledi: “Geçtiğimiz günlerde muhtarlarımızla bir yemek yedik. Bu veda yemeği şeklinde algılandı. Ben iddialı konuşmayı sevmem. Allaha şükürler olsun 4,5 yılda Manisa’da 20 yılda yapılan ve yapılacak olan hizmetleri yaptım. Özellikle tecrübeli bir ekiple çok başarılı hizmetlere imza attık. İlk 1 yılı hoş geldin ziyaretleriyle geçti. 3,5 yılda bu hizmetleri yapmış olduk. Şimdi tekrar bu göreve talibim. Benim aday olmamda her hangi bir engel yok açıkçası. Dolayısıyla önümüzdeki dönemde de başkanlık görevini yürütmek istiyorum. Şimdiye kadar yaptığımız işler var, bunları saymak gereksiz. Sizlerle bu yapılan işleri yerinde birkaç kez dolaştık ve yakından gördünüz. Bu yaptıklarımız yapacaklarımızın henüz daha % 25’dir. Şimdiye kadar alt yapılar ile uğraştık. Doğal gaz, su şebekelerini yenilerken bundan sonra toprağın üzerinde yapılabilecek seviyeye geldik.”

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 14:12:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?