5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Hastalara başkan morali

HASTALARA BAŞKAN MORALİ

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 7-13 Nisan Sağlık Haftası olması nedeniyle Manisa Devlet Hastanesi ve Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi başhekimlerini ve buralarda tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilk olarak Manisa Devlet Hastanesi Başhekimi Sami Karakoç’u makamında ziyaret etti. Başhekim Karakoç’a hediye takdim eden Başkan Ergün, “Yaşamak, öğrenmek, iş yapabilmek için sağlıklı olmak gerekir. Sağlığı bozuk olan, hasta olan kişi görevlerini tam olarak yapamaz. Bunun sonucu olarak da, kendine, ailesine, çevresine, topluma yararlı olamaz. Sağlıklı kişi ise mutlu, canlı, hareketli olur. Yaşamaktan zevk alır, etrafına pozitif enerji verir. İnsanlar böylesine önemli olan sağlığın değerini ne yazık ki yeteri kadar kavrayamıyor. Sağlığını kaybetmeden, bu büyük nimetin önemini anlayamıyor. Çok basit bazı önlemlerle sağlığını koruma olanağı varken, ne yazık ki çoğu insan bunu göz ardı ediyor.” dedi.

Ergün, daha sonra CBÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Özcan Kayıkçıoğlu’nu ziyaret etti. Başhekimle bir araya gelen Ergün, sağlık haftası nedeniyle hastane ziyaret yaptıklarını anımsattı, hastane koridorlarındaki hasta yakınlarına ve hastalara geçmiş olsun dedi, yatan hastalara moral vererek hastalıkları hakkında bilgi aldı. Hastane ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Başkan Cengiz Ergün, “ 24 saat aralıksız olarak insanların sağlık sorunlarına çare olmak için görev yapan sağlık çalışanları, başımızın sıkıştığı her an dertlerimize çare olmak için görev yapmaktadır. Sağlık Haftası nedeniyle, sağlığımızı koruma konusunda her zaman yanımızda olan sağlık çalışanlarına da en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ziyaretlerimiz bundan sonra da devam edecek.” diye konuştu.

HASTALARA BAŞKAN MORALİ
HASTALARA BAŞKAN MORALİ
HASTALARA BAŞKAN MORALİ
HASTALARA BAŞKAN MORALİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2010 Çarşamba 16:47:05
Güncelleme :7 Nisan 2010 Çarşamba 18:29:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?