3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Hastane tuvaletinde doğurdu!

Manisa'da bir kadın, şiddetli karın ağrısı şikayetiyle gittiği Devlet Hastanesi'nin acil servisinde tuvalette doğum yaptı.

Edinilen bilgiye göre, önceki gün Manisa Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne şiddetli karın ağrısı şikayeti ile gelen N.K. (25), kendisine yapılan spazm giderici iğnenin ardından gittiği tuvalette bir erkek bebek dünyaya getirdi. Hastane görevlilerinin fark etmesi üzerine doktorların müdahalede bulunduğu kadın, tuvalette gerçekleşen doğumun ardından 112 ambulansı ile doğumevine sevk edildi.

Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Ziya Tay yaptığı açıklamada, acil servise geldiğinde N.K.'ya hamile olup olmadığının sorulduğunu, ancak hastanın soruya olumsuz yanıt verdiğini söyledi. Anne ve bebeğin bir gece kontrol altında tutulduğunu ifade eden Tay, bebeğin gerekli kontrolleri için Moris Şinasi Çocuk Hastanesi'ne sevk edildiğini bildirdi.

Bu arada, annenin evli olmadığı ve bebeği istemediği iddia edilirken, gerekli kontrollerin tamamlanmasının ardından bebeğin İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne teslim edileceği bildirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2009 Pazar 18:04:45
Güncelleme :19 Nisan 2009 Pazar 18:45:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Tülin IP: 213.168.104.xxx Tarih : 19.04.2009 23:39:41

Sayin Habersahibi,ben de bir kadin olarak bu habere inandim.Bir kadin nasil olurda 9 ay boyunca hic bir sey anlamaz. Bebek firt diye firlamiyor herhalde.  Insanin karninin sismesi bile, sisman bir insanin karin sismesine benzemiyor, ayrica bebek karnin icinde hareketleniyor. Bu kadin hastaneye gitmis orada hic mi kan almamislar, hic mi oradakiler kontrol etmemis, taki tuvalette dogurana kadar, pes yani.Haber pek inandirici gelmedi bana