30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Hastanede infaz

Turgutlu ilcesinde kendisini bicakla yaraladigi one surulen bir genc, tedavi gordugu hastanede silahli saldiri sonucu olduruldu.


Olay bugun saat 15.00 siralarinda meydana geldi. Dun ogleden sonra kendisini bicakla yaraladigini one surerek Turgutlu Devlet Hastanesi'ne basvuran ve burada tedavi altina alinan Necip Keklik (22) isimli genc, kaldigi 5 nolu odada uyudugu bir anda iceri giren sahsin silahli saldirisi sonucu agir yaralandi. Bogazina ve gogus bolumune aldigi 3 kursunla kanlar icerisinde kalan Keklik, olayin hemen ardindan ameliyata alinmasina ragmen hayatini kaybetti. Isminin Abdurrahim O. (20) oldugu ogrenilen saldirgan ise olaydan sonra kacarak izini kaybettirdi. Katil zanlisi, olay sonrasi yaya olarak Turgutlu Ovasi mevkiine kactigi sirada Turgutlu Emniyet Mudurlugu ekipleri tarafindan uzerinde 7.65 mm. ruhsatsiz tabancayla birlikte yakalandi.


Cinayete kurban giden Keklik'in yakinlari hastanede sinir kirizleri gecirdi. Hayatini kaybeden sahsin agabeyi Ibrahim Keklik, "Bu kadar ozel guvenlik gorevlilerinin oldugu bir devlet kurumunda kardesimin hastane odasinda vurulmasi bana anlamsiz geliyor. Biz nereye ve hangi kuruma guvenecegiz? Bu olay hastanede oluyorsa karakolda da olabilir" diye yakindi.


Cinayetin ailevi bazi sebeplerden dolayi meydana geldigi iddia edilirken, cinayetin kesin nedeni hakkinda bir aciklama yapilmadi.


Necip Keklik'in cesedi Turgutlu Devlet Hastanesi'nde otopsiye alindi. Olayla ilgili sorusturma suruyor.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 18:46:44
Güncelleme :10 Ekim 2008 Cuma 15:15:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?