8
Mayıs
2024
Çarşamba
MANİSA

Hastanede yangın paniği

Salihli Devlet Hastanesi’nde, elektriklerin kesilip yeniden geldiği bir sırada yangın çıktı. Yangın sırasında tahliye edilen hastalar ve refakatçileri, kısa sürede söndürülen yangının ardından tekrar hastaneye alındı.

Yangın Salihli Devlet Hastanesi’nin 2. katındaki Kadın Doğum Ameliyathanesi’nde dün akşam saat 17.30 sıralarında çıktı. Elektriklerin aniden kesilip tekrar gelmesi sırasında çıkan yangını fark eden görevliler, olay yerine itfaiye çağırdı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, bir taraftan da hastanede yatan hastalar ve refakatçileri tahliye edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin kısa süredeki müdahalesi sonucu büyümeden söndürülürken, tahliye edilen hastalar Başhekim Osman Yurttaş’ın talimatıyla tekrar hastanedeki odalarına alındı.
Yangın haberinin ardından Salihli Kaymakamı İsmail Hakkı Develi de hastaneye gelerek incelemede bulundu. Develi, yangının sırasında ameliyathanede hiç kimsenin bulunmadığını, kısa sürede fark edilerek söndürülmesinin bir şans olduğunu, hastanede hizmet aksamasının olmayacağını söyledi.

Manisa
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2004 Perşembe 17:39:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?