4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Hatice nineye belediye sahip çıktı

Harabe halindeki bir evde tek başına yaşam savaşı veren 78'lik Hatice nineye Belediye sahip çıktı.

Lalapaşa Mahallesi Alan Sokak'ta bulunan harabe halindeki evde yaşayan Hatice Karadağ’ın içler acısı halinden haberdar olan Beyaz Masa görevlileri, konuyu Belediye Başkanı Bülent Kar’a bildirdi. Başkan Kar da belediye yetkililerini harekete geçirerek, Karadağ için gerekenin yapılması talimatını verdi.

Başkan Kar’ın talimatıyla Sağlık İşleri Müdürü Dr. Ekrem Akkaya, Beyaz Masa şefi Ahmet Songüler ve belediye görevlileri Hatice ninenin evine giderek incelemelerde bulundu.

Evin durumunu ve Hatice teyzenin kaldığı yerin sağlık koşulları için uygunsuz olduğunu gören belediye görevlileri, Hatice Karadağ’ı Manisa Belediyesi İsmail Cider Huzurevi'ne götürmeye karar verdiler.

Önce huzurevine gelmeyi kabul etmeyen Hatice nine, sonunda ikna edildi. Huzurevinde görevli hemşireler tarafından karşılanan Hatice Ninenin rahat etmesi için belediye huzurevi görevlileri seferber oldu. Dört çocuklu Hatice Karadağ'ın çocuklarının kendisine bakmadığı öğrenilirken, Belediye Sağlık İşleri Müdürü Dr Ekrem Akkaya "Hatice nineyi, belediye huzurevinde sürekli misafir edeceğiz" dedi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2005 Perşembe 14:41:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?