3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Havacılık Festivali ödül töreni yapıldı

Manisa Tarzanı Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında düzenlenen, Uluslararası Havacılık Festivali’nin ödül töreni, Manisa Belediyesi Akpınar Tesislerinde gerçekleştirildi.

Bu yıl 4.sü düzenlenen Manisa Tarzanı Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında, Uluslararası Havacılık Festivali düzenlendi. Festival sonunda dereceye giren sporculara katılım belgesi ve Tarzan heykeli hediye edildi.

Törene Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, Manisa Havacılık Topluluğu Kulübü (MANHAT) Başkanı Arif Bakkaloğlu, Türkiye’den ve dünyadan gelen yamaç paraşütü sporcuları katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Belediyesi’nin sanata ve spora önem verdiğini söyledi, şöyle konuştu; “Manisa Belediyesi olarak, kültür ve sanat etkinlerimizle de Manisamızın tüm dünyada tanınması için elimizden gelen desteği her zaman veriyoruz. Bizler Manisa’nın gelişmesi, dünyada adını duyuran örnek bir il olması için, Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün önderliğinde, her türlü aktivitelerde ve çeşitli projelerle çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürmekteyiz. Siz değerli sporcu dostlarımıza, bizlere destek verdiğiniz ve gönül birlikteliğini oluşturduğunuz için, çok teşekkür ediyorum” dedi.

Törende konuşan MANHAT Başkanı Arif Bakkaloğlu ise Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e verdiği destekten dolayı teşekkür etti, “Manisa için 7. sini gerçekleştirdiğimiz, havacılık festivalimizin final gününde sizlerle birlikteyiz. Turizm çeşitliliğine artık, yamaç paraşütü turizmi de eklenmiştir. Son beş yıllık dönem içinde, tüm dünyada bu spor giderek artmaktadır. Çok az bir yatarımla bu insanları, Manisa’ya yönlendirebiliriz. Desteklerinden dolayı Manisa Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Festivale katılanlara ve müsabakalara katılarak dereceye girenlere Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu ve belediye meclis üyesi Hüseyin Köroğlu katılım belgesi ve minyatür Tarzan heykelleri verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2009 Pazar 18:45:57
Güncelleme :31 Mayıs 2009 Pazar 23:54:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?