4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Havuzlu çarşı canlanacak

Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar, Manisa havuzlu çarşı esnafıyla birlikte kahvaltı yaptı. Esnafın dertlerini dinleyen Kar, "Burası için vereceğiniz her öneriyi desteklerim" dedi.

Esnafın zor durumda olduğunu söyleyen Kar, "Ben de bir esnaf çocuğuyum. Durumunuzu anlıyorum. Bu çarşı satılmayacak. Bu çarşıda yaptığımız etkinliklerle müşteri çekebileceğimizi gördük. Yeni hanın da devreye girmesiylehavuzlu çarşı da düzenlenecek. Sosyal etkinlikler burayı hareklendirir düşüncesindeyim" diye konuştu.

Manisalı esnafın belirli kollarda marketleşmesi gerektiğini ifade eden Kar, "Her iş, zamanında yapılır. Havuzlu çarşı için vereceğiniz her öneriyi desteklerim" dedi.

Çarşı esnafı adına konuşan Erdinç Yumrukaya ise "Havuzlu çarşı Manisamızın en eski çarşısıdır. Bu çarşıyı, yeni han ve bedesten üçgeni içerisinde yeniden yapacağınız yeni proje kapsamında hareketlendirebiliriz. Kuyumcuların da yer aldığı Dr. Sadık Ahmet Caddesi'nin de dahil olması ile burası yine Manisa'nın merkezi olabilir" diye konuştu.




Kenthaber
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2005 Perşembe 14:27:58
Güncelleme :25 Nisan 2005 Pazartesi 17:21:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?