3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

'Hayal kur gerçek olsun'

Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri ilk projelerini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile paylaştılar.

Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yasemen Karanfilci hayali olan ancak maddi gücü olmayan ev kadınlarına fırsat oluşturmayı hedeflediklerini açıkladı. Başkan Karanfilci, Manisa merkez ve ilçeleri kapsayan bayanlar arasında bir yarışma düzenleyeceklerini söyledi. Yarışmanın detayları konusunda çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu sözlerine ekleyen Karanfilci, “Manisa ve ilçelerimizde birçok bayanın çeşitli iş fikirlerinin olduğunu saptadık.

Bu fikirleri ortaya çıkarma adına da ekibimiz olarak bir yarışma düzenlemeye karar verdik. Bu yarışmadaki bir amacımız da fikirleri olup, hayata geçirmekte zorlanan bayanlarımıza destek olmaktır. Bu projemizi de Sayın TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na illettik. Kendisi de projemize her türlü desteği vereceğini bizlere iletti.”dedi.

Manisa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve üyeleri görüşmenin ardından TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na bir hediye takdim ettiler. Manisa Ticaret Odası ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Bülent Koşmaz da kadın üyelere her türlü desteğin verileceğini açıkladı.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2009 Salı 15:47:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?