4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Hayırseverden eğitime destek

Akhisarlı hayırsever iş adamı Muhittin Kavaklı, anaokulu yapılması amacıyla 600 metrekarelik arsa ve 40 bin lirayı Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağışladı.

Hayırsever iş adamı Muhittin Kavaklı, eşi Gülay Kavaklı, Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer ile bir ay önce başlayan anaokulu inşaatına gezdiler. 600 metrekarelik alan üzerine yapılacak olan okul 4 derslik ve oyun alanlarından oluşacak ve 120 öğrenciye hizmet verecek. Anaokulu, hayırsever iş adamı Muhittin Kavaklı ve İl Özel İdaresi tarafından yapılacak. Çevre duvarlarının düzenlenmesini Akhisar Belediyesi üstlendi. Okul Eylül ayı içersinde açılacak.

Hayırsever işadamı Muhittin Kavaklı, ”Uzun yıllardır boş duran arsamı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağışlayarak burasının anaokulu olmasını istedim. Burada eğitim görecek minik öğrencilere daha rahat okumalarını istiyorum. Hayırlı bir iş yaptığıma inanıyorum” dedi.

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer ise “Akhisar’ın ikinci müstakil anaokulu inşaatımız 4 sınıftan oluşuyor. 2009 -2010 Eğitim-Öğretim yılı başında Eylül ayı içersinde hizmete açacağız. Hayırsever işadamı Muhittin Kavaklı ile birlikte inşaatı yerinde incelemek için geldik. Burada 120 okul öncesi öğrencilerimiz eğitim görecek olması ve bu anaokulu Akhisar’ın ihtiyacına cevap verecek olmasından dolayı çok mutluyum” dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2009 Salı 23:23:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?