7
Mayıs
2024
Salı
MANİSA

Hayırseverlere anlamlı teşekkür

Manisa Valiliği, ilde okul veya sağlık ocağı yaptıran 22 hayırsever vatandaş ve kuruluşu onure etmek amacıyla, resimlerini ve kuruluş amblemlerini vilayet konağı içerisinde sergilemeye başladı.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’in "Eğitime Yüzde 100 Destek" kampanyası çerçevesinde Manisalı hayırseverlere gönderdiği teşekkür belgelerini bir süre önce törenle sahiplerine veren Vali Orhan Işın, bu hayırsever kişi ve kuruluşları Manisa Valiliği olarak onure etmek için resimlerini sergileyecekleri bir köşe oluşturacaklarını belirtmişti.

Sözünde duran Vali Orhan Işın, bugüne kadar 19,5 trilyon lira maddi destek sağlayarak 288 derslik yapılmasını sağlayan hayırsever kişi ve kuruluşların resimlerini ve kuruluş amblemlerini çerçevelenmesini ve Vilayet Konağı içerisinde basamakların bulunduğu duvara asılmasını sağladı.

Sergilenen resimler vilayet konağına gelen vatandaşlar tarafından ilgi gördü. Bazı vatandaşlar ise, "Okul ve sağlık ocağı yaptırarak milyarlarca lira yardım yapan hayırseverlerimizi bu şekilde onure etmek güzel ve anlamlı bir hareket. Ancak daha uygun bir köşede sergilenmesi gerekirdi" şeklinde yorumlarda bulundular.

MANİSA (İHA) -
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2004 Pazar 09:56:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?