30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Hemzemin geçitte trafik çilesi

Manisa’da Devlet Hastanesi ile 19 Mayıs Stadyumu arasındaki güzergâhta bulunan Tren Garı’nda yolu kapatarak duran trenler trafiğin aksamasına neden oluyor.


Manisa Tren Garı’na gelen yolcu ve yük trenlerinin geçişi tamamlanmasına rağmen vagonların hemzemin geçidi kapatması karayolu trafiğinin durmasına neden oluyor. Her gün birkaç kez meydana gelen bu durum nedeniyle hemzemin geçit önünde uzun araç kuyrukları oluşuyor. Araç kuyruğunun Manisa Devlet Hastanesi girişini kapatması nedeniyle dakikalarca hastaneye hasta girişi yapılamıyor. Bu durum özellikle hastası olan vatandaşların mağdur olmasına neden oluyor. Turgutlu ve Akhisar yönünden gelen araçlar da uzun süre yolun açılmasını bekliyor. Karşıya geçmek isteyen vatandaşlar ise vagonların arasından atlayarak kazaya davetiye çıkarıyor.


Araç sürücüleri soruna çare bulunmasını isterken, özellikle yolu kapatan trenlerin durma noktasının karayolunu kapatmayacak şekilde ayarlanmasını istediler. Vatandaşlar trenlerin sadece yolcu ve yük taşıdığını ancak karayolunda ambulans, itfaiye gibi ulaşımı acil sağlaması gereken araçların bulunduğuna dikkat çekerek sık sık trafiğe kapanan hemzemin geçide çözüm bulunmasını istediler.

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2008 Cumartesi 18:51:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?