30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

HEPAR Genel Başkanı Manisa'da

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, iktidar olmaları durumunda satılan bazı devlet kuruluşlarını belli bir ödeme planıyla geri alacaklarını söyledi.


HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, partisinin İl binasını açmak üzere Manisa'ya geldi. Osman Pamukoğlu'nu, Manisa'da HEPAR Manisa İl Başkanı Refik Erol ve yönetim kurulu üyeleri ağırladı. Parti binasının açılışını gerçekleştiren Osman Pamukoğlu, gündemdeki bazı konularla ilgili açıklamalarda bulundu.
Yerel seçimlere yasalar gereği katılamayacaklarını belirten Pamukoğlu, ilk genel seçimde meclise gireceklerini iddia etti. İktidar olmaları durumunda yapacaklarıyla ilgili açıklamalar yapan Pamukoğlu, şunları söyledi: "HEPAR Türk siyasi hayatında hiç parası olmadan halk tarafından örgütlenen ve bugüne kadar 40 il ve 70 kadar ilçeye ulaşan tek partidir. Kanun 'Yeni kurulan bir partinin kurulduğu günden itibaren iki yıl içinde büyük kurultayını yapmalıdır' diyor. Ama biz bu süreci 4 ayda tamamladık. Ocak 2009'da kurultayı yapıyoruz ve halkın önüne tam anlamıyla çıkıyoruz. Seçim Mart'ta olduğu için gene yetişemiyoruz. İddialıyız. Seçimlerde kararsızların oranı yüzde 37'dir. Partimize ilgi büyüktür."


Terörü 365 günde bitireceklerini tekrarlayan Pamukoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Dicle'nin doğusu, yerleşimler, Kuzey Irak'takiler ve müttefikleriyle sorunu çözeceğiz. Bunun partisi martisi var diyeceksiniz. Varsa onlarla birlikte partileri de geçer gider. Kendileri bilir onlar orada bizde buradayız. İdamı geri getirip terörist başını idam edeceğiz."


İktidar olmaları durumunda satılan bazı devlet kuruluşlarını belli bir ödeme planıyla geri alacaklarını söyleyen Pamukoğlu, AB ile ilişkilerin sadece ticari boyutta kalacağını NATO'nun ise artık ticari bir örgüt olduğunu sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 22:03:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?