5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

HEPAR'dan AKP'ye geçtiler

HEPAR İL VE İLÇE YÖNETİMİNDEN AK PARTİ'YE TOPLU KATILIM

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Manisa il ve ilçe teşkilatından bazı yöneticiler başta olmak üzere toplam 53 kişi AK Parti'ye katıldı.

AK Parti il binasında düzenlenen toplu katılım törenine AK Parti Manisa İl Başkanı Abdurrahim Arslan, Merkez İlçe Başkanı İsmail Önal, AK Parti yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra AK Parti'ye geçiş yapmak isteyen HEPAR Manisa eski İl Başkan Yardımcısı Serhat Arasan, HEPAR İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bingöl, HEPAR Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Gülsen Belgin katıldı. HEPAR Merkez İlçe Başkanı Cemal Baykuş'un da AK Parti'ye geçtiği fakat önemli mazereti nedeniyle törene katılamadığı bildirildi.

Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu'nun partisi HEPAR'ın Manisa il ve ilçe teşkilatından bazı yöneticiler başta olmak üzere toplam 53 kişinin AK Parti'ye geçiş töreninde konuşan AK Parti Manisa İl Başkanı Abdurrahim Arslan,"12 Eylül 2010'daki referanduma doğru hızla yol alıyoruz. Referandum yeni bir milad ve demokrasi bayramının ilanı olacak. Çalışmalarımızı ciddi bir şekilde yürütüyoruz. Bizim dışımızda 'Evet' diyen 'Evet' için çalışan başka siyasi partilerde var. Ama bunun yanında çeşitli partilerde siyaset yapıp onların 'Hayır' demesini hazmedemeyip bize katılmak isteyen çeşitli kişiler ve gruplar oluyor. Bunların bir kısmını referandum sonrasına erteledik. Ama ertelemediklerimizi zaman zaman katılımlarını yapıyoruz. AK Parti Manisa İl Teşkilatı'nın toplam 68 bin 23 üyesi var. Bunun 15 bin 986'sı Manisa Merkez'de. Hedefimiz üye sayısını 100 bine çıkarmak. AK Parti felsefesini benimseyen tüm vatandaşlarımıza parti üyeliğimiz açıktır."

AK Parti'nin kendilerine saygı ve sevgi çerçevesinde kucak açtığını kaydeden HEPAR Manisa eski İl Başkan Yardımcısı Serhat Arasan da, şunları söyledi: "Biz AK Parti'nin bugüne kadar üstün hizmet çabaları sonucunda Türkiye'deki bütün siyasi kalıpların yerlebir olduğunun farkındayız. Bu kararı almamızda Hak ve Eşitlik Partisi'ne mensup olan arkadaşlarımın talepleridir. Biz 12 Eylül referandumunda 'Evet' oyu kullanmak için buradayız. Aklın yolu birdir. Yaptığımız bütün çalışmalar ve gaye referandumdan

'Evet' çıkması içindir. Bundan sonra AK Parti'nin bütün çalışmalarına destek vereceğiz. AK Parti'ye mensup olarak siyasete devam edeceğiz."

HEPAR İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bingöl de, "Havanda su döven partilerin karşısında olabilmek, doğru yolu bulabilmek, daha iyi yaşamak, gelecek nesillere daha güzel miras bırakmak için AK Parti'ye girmeyi taahhüt ediyorum. Beni kabul ettiğiniz için layık görüp riyakat ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Bundan sonra AK Parti neferi olarak siyasete devam edeceğim" dedi.

HEPAR İL VE İLÇE YÖNETİMİNDEN AK PARTİ'YE TOPLU KATILIM
HEPAR İL VE İLÇE YÖNETİMİNDEN AK PARTİ'YE TOPLU KATILIM
HEPAR İL VE İLÇE YÖNETİMİNDEN AK PARTİ'YE TOPLU KATILIM
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2010 Perşembe 14:34:04
Güncelleme :26 Ağustos 2010 Perşembe 19:03:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?