5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Her mahalleye bir spor alanı

BELEDİYEDEN HER MAHALLEYE BİR SPOR ALANI

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, haftalık gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde özellikle kadın vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, mahallelerde spor aletleri yapımı için talimat verdi.

Manisa Belediyesi Park-Bahçe Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, vatandaşların talepleri doğrultusunda mahallelerde spor aletleri yapımına başlandığını ifade etti. Mevcut yapıların düzeltilerek yeniden kullanıma kazandırıldığını belirten Başkan Ergün, “Mütevelli Belediyesi, Güzelyurt Mahallesi S.S. Karayol Konut Evleri karşı parkı, Mesir Mahallesi Mesir Parkı, Dilşeker Mahallesi muhtarlık yanı park alan, Gençlik Parkı, Merkez Efendi Mahallesi Mehmet Suphi Egemen Okulu yanı park alan, Şehitler Mahallesi Şehitler Camii yanı park, Tunca Mahallesi Sinanbey Medresesi yanı otopark alan, Hakkı İplikçi Parkı ve 75. Yıl Mahallesi 5385 Sokak Vestel İlköğretim Okulu yanı ankrajları atıldı” dedi.

Manisa’nın her bölgesinde spor aletleri yapımına uygun bölgelerde çalışmaların devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda birçok mahallemize spor aletleri yaptırdık. Her bölgeye spor aletleri yerleştirerek, halkımızın ayağına hizmeti götürmeyi hedefliyoruz. Bu sayede hem spor merkezlerine gitme imkanı olmayan vatandaşlarımıza spor yapma imkanı sağlıyor, hem de çocuklarımızın vakit geçirebileceği alanlar kazandırıyoruz. Spor aletlerini yerleştirdiğimiz yerlerin zeminlerini de kauçukla kaplayarak, olası tehlikelerin de önüne geçiyoruz. Buraları yaptık ve koruma görevini de vatandaşlarımıza bırakıyoruz. Vatandaşlardan isteğimiz, spor alanlarına sahip çıkmaları ve korumalarıdır” diye konuştu.

BELEDİYEDEN HER MAHALLEYE BİR SPOR ALANI
BELEDİYEDEN HER MAHALLEYE BİR SPOR ALANI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2010 Pazartesi 17:38:05
Güncelleme :12 Temmuz 2010 Pazartesi 18:40:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?