9
Mayıs
2024
Perşembe
MANİSA

Hergün 500 kişiye iftar yemeği

Demirci İlçesi'nde geleneksel hale gelen iftar yemekleri, bu yıl da devam ediyor. Günde 500 kişiye her akşam verilen iftar yemekleri vatandaşları memnun ediyor. 

Demirci Belediye Başkanı Mithat Erşahin evinde iftar yemeğine yetişemeyen ve muhtaç olan vatandaşlarımız belediyemizin verdiği iftar yemeğine katılıyorlar. Günde 500 kişiye yemek veriliyor. Ayrıca evlerden gelen ihtiyaç sahiplerine yemek verildiği gibi gelemeyen aileler de kapılarına kadar yemek gönderiyoruz. Özellikle Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi öğrencileri de bu sofralarımızın konukları oluyorlar. Biz de bu öğrencilerimize ve ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. 

Belediye hizmet binasında hazırlanan yemekleri pişirirken de kontrol eden Belediye Başkanı Erşahin görevlilere hijyene dikkat etmeleri hususunda uyarıyor. Ramazan ayının bereketi ile hayırseverlerin getirdikleri fasulye, nohut, şeker, ayran ve meyvenin yanında iftara katkı yapmak isteyen vatandaşların talepleri de değerlendiriliyor.
iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2006 Pazartesi 13:34:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Cemil Özkan IP: 85.101.151.xxx Tarih : 9.10.2006 17:50:24
Demirci'de böyle etkinliklerin olması bizi duygulandırıyor. Ben Almanya'da yaşayan bir Demirci'li olarak başta memleketimizin haberlerini kenthaber'den takip ettiğimiz için çok mutluyum. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Sevgiyle kalın.