30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Hırsız kameralara yakalandı

Manisa'da müşteri kılığında girdiği bir giyim mağazasından hırsızlık yapan kadın, mağazanın güvenlik kameralarına yakalandı.


Edinilen bilgiye göre, 1. Anafartalar Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Caddesi'ndeki bir giyim mağazasına müşteri kıllığında giren 30 yaşlarında bir bayan önce tek tek reyonları gezdi. Bayan takım elbiselerini inceleyen kadın, etek bölümlerinin bedenlerini inceleyerek üzerine olabilecek bir eteği, çevreyi gözetledikten sonra mantosunun içine gizledi. Daha sonra 10 dakika reyonları dolaşmaya devam eden zanlı, mağazadan çıkarak izini kaybettirdi.

Mağaza personeli akşam saatlerinde ürünleri düzenlerken bayan takım elbiselerinden birinin eteğinin olmadığını fark etti. Kamera görüntüleri incelendiğinde eteğin çalındığı anlaşıldı. Mağaza görevlileri, söz konusu mantolu bayanın mağazayı gezdikten sonra bayan takımlarının bulunduğu bölümde uzun süre oyalandığını ancak müşteri gibi davrandığı için şüphelenmediklerini söyledi.
Mağaza Müdürü Kerem Menekşe, kamera görüntülerini incelerken hayrete düştüklerini belirterek, "Müşteri gibi davranan hırsız bayanın soğuk kanlılığı bizi şaşırttı. Personele rağmen bayan hırsız önce reyonları geziyor, ardından gözüne kestirdiği eteği askısından çıkararak mantosunun içine gizliyor. Tabii kameraların kendisini çektiğinden haberi yok. Biz bu görüntüleri polise teslim ettik. Bu tarz olayların yaşanmaması için güvenlik tedbirlerimizi daha da artıracağız" dedi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

..
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 17:58:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?