3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Hisarcıklıoğlu'ndan Koşmaz'a destek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Şubat ayında yapılacak olan Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) seçimlerinde Bülent Koşmaz’ın yeniden aday olmasını istedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, hafta sonu Salihli Lidya Otel’de Manisa’daki oda ve borsaların başkanları, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'nın geleneksel hale getirdiği Kent Ekonomi Ödülleri Töreni’ne Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı Bülent Koşmaz, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Başkanı Tamer Taşkın ve çok sayıda davetli katıldı.

KOŞMAZ DEVAM ETMELİ

Ödül töreninde konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, oda ve borsaların seçim takviminin başladığını belirterek, “Odalarımızda ve borsalarımızda seçimler başladı. Bu takvim şubat ayı sonu itibariyle tamamlanacak. Biz yola çıkarken iyi bir ekip kurmaya özen gösterdik. Ve böylelikle yola çıktık. Geldiğimiz noktada da ekibimizin ne kadar başarılı işlere imza attığını ülkemize gösterdik. Birlik ve beraberliğimizden hiçbir zaman ödün vermedik. Şimdi seçim zamanı geldi. Basın yoluyla olsun çeşitli vesilelerle olsun bazı haberler alıyorum.

Manisa’da Bülent Koşmaz bey ve Salihli’de Talat Zurnacı bey hakkında haberleri okuyorum. Aday olup olmama konusunda çeşitli haberler basına yansıyor. Ben bu yola çıkarken tüm oda ve borsa başkanlarımdan birlikte bu görevlere devam edeceğimize dair söz aldım. Tüm başkanlarım da bana söz verdiler. Bu yüzden gerek Sayın Bülent Koşmaz olsun, gerekse Sayın Talat Zurnacı olsun bana verilmiş sözleri var. Onların bu sözlerini yerine getireceğinden şüphem yok. Ekip olarak hizmetlerimize devam edeceğiz ve iki başkanım da görevlerine devam edecekler. Bu adaylık konusunun da bu şekilde bilinmesini istiyorum.”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2009 Pazartesi 18:15:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?