4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Hızlı: En büyük eksiğimiz tanıtım

Akhisar Ticaret Borsası'nın yönetim kurulu, Belediye Başkanı Salih Hızlı'yı makamında ziyaret etti.

Ticaret Borsası Meclis Başkanı Fettah Gürmen ile oda yönetim kurulu başkanı Emin Demirci, AK Parti'den tekrar aday olan başkan Hızlı'ya yerel seçimlerde başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden başkan Hızlı, zeytin konusunda Akhisar'ın marka şehir olması için destek aradıklarını ancak bu desteğin yeterli olmadığını belirterek, "Bir süre önce marka şehirle ilgili bir seminer düzenledik ancak birkaç iş adamından başka katılan olmadı. Bizlerin kent olarak en büyük eksiğimiz tanıtımdır. Tanıtım olduğunda işimize, ürünümüze büyük kalite sağlayacaktır. Bunun farkında olarak ilk olarak tanıtıma önem veriyoruz. Akhisar'da yeni projelerimizden birisi de çevre yolu ve tren yolunun şehir dışına alınması projesidir. Bu proje ile ilgili ilk adımlarımızı attık ve karayolları ve demiryolları ile valiliğimizde ilk görüşmeleri yaptık. Bu konuda valimizin de büyük destekleri var. Soma-Kırkağaç ve İstanbul-İzmir arasında bulunan ve şuanda kötü bir görünüm arzeden kavşakla ilgili Karayolları bir ihale yaptı ve sonuçlandı. Şuanda karayollarının himayesinde bulunan bu alanın da yapılması için tüm girişimlerimizi devam ettiriyoruz” dedi.

Zeytin adına tanıtıma büyük önem verdiklerini belirten Akhisar Ticaret Odası Başkanı Emin Demirci de, Akhisar zeytininin Dünya markası haline gelmesi yönünde tanıtımla ilgili projeler üreteceklerini söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 17:11:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?