4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Hızlı Akhisar'da bir ilki başardı

Manisa'nın Akhisar ilçesinde 23. dönem belediye başkanlığı yapan ve ilçe tarihinde ilk kez üst üste iki dönem belediye başkanlığı yapma hakkı kazanan Salih Hızlı, "Halkımız hizmete, istikrara oy verdi." dedi.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve AK Parti heyeti ile birlikte Milli Egemenlik Meydanı'nda Atatürk alanına çelenk koydu. Başkan Hızlı belediye binasında müdürler ve personel tarafından çiçeklerle karşılandı. Ardından ikinci kez makamına geçen Hızlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Akhisar'da ikinci kez seçilen ilk belediye başkanı olduğunu hatırlatarak, bundan da büyük mutluluk ve heyecan duyduğunu söyledi.

Yeniden Akhisar halkına hizmet etmeye devam edecek olmanın mutluluğunu yaşadığını kaydeden Hızlı, adaleti korumaya ve Akhisar'ı kalkındırmaya geldiğini vurguladı. 5 yıl içinde ciddi hizmetler yaptığını ifade eden Hızlı, "Halkımız da hizmete, istikrara oy verdi. 5 yıl boyunca kente büyük hizmetler verdik. Bu dönemde de çok daha büyük hizmetleri başaracağız. Halkımız hizmeti görüp, hizmete oy verdi. Bu nedenle çok mutluyuz. Akhisar' da biz hep ilkleri gerçekleştirdik. Halkımız da bir ilki gerçekleştirerek bir belediye başkanına ikinci kez hizmet etme fırsatını verdi. Akhisar' da ikinci kez seçilen ilk belediye başkanı olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Bu kente ne kadar hizmet versek az olduğunu düşünüyorum. Akhisar'ı çok daha iyi bir şehir durumuna getireceğiz. Ayrımcılık yapmadan hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 17:45:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?