30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Hocaları büyük üzüntü yaşıyor

Balıkesir'de bir grup Karşıyaka taraftarının karıştığı kavgada hayatını kaybeden Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Meslek Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencisi Özgür Soylu'nun ölümü hocalarını şok etti.


Beko Basketbol Ligi'nde oynanan Banvitspor-Pınar Karşıyaka maçını izlemek için Bandırma'ya giden Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Meslek Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencisi Özgür Soylu, bir benzin istasyonunda çıkan kavgada hayatını kaybetmişti. Olayı televizyondan öğrenen CBÜ Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mete Sayın, "Son derece üzgünüz. Şok olduk. Böyle bir olayın bir daha yaşanmamasını diliyoruz. Ben kendisini çok tanımıyorum, ancak hocaları Özgür'ün son derece iyi bir öğrenci olduğunu, gayretli, efendi bir öğrenci olduğunu söylediler. Çok üzüldük. Herkesin daha duyarlı olması gerekiyor. Şiddet, en son başvurulması gereken şeydir" dedi.


Öte yandan geçen yıl CBÜ Meslek Yüksek Okulu Spor Yöneticiliği Bölümü'nü kazanan ve 1. sınıfta okuyan Özgür Soylu'nun sınav görüntüleri basına dağıtıldı. 1201 numaralı formayla sınavlara katılan Özgür, başarılı bir performans oraya koyarak sınavları vermişti.

iha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 16:28:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?