4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Hoşgeldin Manisa

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi’nde bugün kendi sahasında Yimpaş Yozgatspor’u 5 - 2 gibi farklı bir skorla mağlup ederek Süper Lig’i garantileyen Vestel Manisaspor, Manisa’da büyük coşkuya neden oldu. Maç sonrası şehir turu atan taraftarlar, Süper Lig’e yükselme sevincini kutladı.

Vestel Manisaspor, 40 yıllık süper lig hasretini Yimpaş Yozgatspor maçında aldığı farklı gelibiyetle giderdi. Manisa 19 Mayıs Stadyumu, hakem Fatih Gökçe’nin bitiş düdüğü ile adeta bayram yerine döndü. Vestel Manissporlu futbolcular takımlarının bayrağını alarak tribünleri dolaştı. Bu arada, maçı izleyen Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Vestel Manisaspor Başkanı Cengiz Ergün ve as başkanlar Ömer Yüngül ile Arif Koşar da futbolcularla birlikte tribünleri dolaşarak süper lig coşkusunu taraftarlarla paylaştı. Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu sahaya inerek coşkuya ortak oldu. Futbolcular, Zorlu’yu omuzlara alarak sevinç gösterilerinde bulundu.

Amet Nazif Zorlu, Manisalıların 40 yıllık Süper Lig hasretinin son bulduğunu ifade ederek, "Her zaman söylüyorum. Hedef büyük koşmak gerek. 2. Lig’de kazandığımız başarıyı Süper Lig’de de sürdürmeliyiz. Bugün çok mutluyuz. Futbolcularımızı kutluyorum. Bu birlik ve beraberliğimizin sonucudur. Bundan sonra da bu beraberlik devam edecek. Sevincimi nasıl anlatacağımı bilemiyorum. Vestel Manisaspor’a başarılar diliyorum" dedi.

Sahadaki kutlama daha sonra soyunma odasında devam etti. Burada İdari Menajer Mustafa Turgat şampanya patlattı. Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, kulübe önceden olduğu gibi gereken her türlü desteği vermeye devam edeceğini belirtti.

Ahmet Nazif Zorlu, Vali Orhan Işın, Tugay Komutanı Tuğgeneral Sami Demirel, Vestel Manisaspor Başkanı Cengiz Ergün as başkanlar ve yönetim kurulu ile Teknik Direktör Levent Eriş ve futbolcular, daha sonra üstü açık otobüse binerek şehir turu attı.

Taraftarlarla birlikte stadyumdan çıkarak istasyon ve kent merkezine gelen kortej, kentin cadde ve sokaklarını bayram yerine çevirdi. Bu arada, protokol otobüsün üzerinden taraftarlara ve yoldan geçen vatandaşlara karanfil dağıttı. Manisa’nın en işlek caddesi olan Mustafa Kemal Paşa Caddesi’nde devam eden yürüyüş sırasında Manisalıların coşkusu doruğa çıktı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2005 Pazartesi 11:55:44
Güncelleme :5 Mayıs 2005 Perşembe 15:27:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?