30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Hüseyin Tanrıverdi Sarıgöl'de

Manisa'ya gelen AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Sarıgöl'de partililerle buluştu.

Hüseyin Tanrıverdi, Sarıgöl AK Parti Lokali'nde İlçe Başkanı Mustafa Erol AK Parti Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Ali Aybal, Manisa İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Çalık ve kalabalık bir partili grubu tarafından karşılandı. AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi partililere yaptığı konuşmasında dünyada son zamanlar oluşan küresel krizde en az etkilenen ülkeler arasında Türkiye'nin olduğunu belirtti. ABD'de 30 bankanın battığını vurgulayan Tanrıverdi, "Küresel ekonomik kriz nedeniyle Amerika'da 30 banka battı. Avrupa'daki bankalar tedirgin küresel ekonomik kriz dalgalanmaları var. Türkiye'de bu krizden en az etkilenen ülkedir. Çünkü AK Parti var. AK Parti'nin ekonomik programı var. Ayaklarını yere sağlam basıyor. Kriz nedeniyle önemli tedbirleri aldık. Ülkemiz önemli bir şekilde etkilenmedi, ancak küçük sıyrıklarla etkilendi. Piyasalar etkilenmedi, bankalar batmadı. Bundan sonra da etkilenmeyecek. Ekonomistlerimiz işbaşında, kontrollü çalışmalarını sürdürmektedir" dedi.

Küresel Ekonomik kriz nedeniyle panik yapılmamasını isteyen Hüseyin Tanrıverdi, "2000-2001 yıllardaki krizde bilindiği gibi Arjantin'de halk ayaklandı. Camları kırdı, bankalara saldırdılar. O zaman bile etkilenmedik. Çok şükür vatandaş bugünkü iktidara ve başbakanına güveniyor. KOBİ'lerin etkilenmemesi için faizsiz krediler veriliyor" dedi.

KÖY-DES Projesi'nin tarihi bir çalışma olduğunu belirten AK Parti Genel Başkan yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi sözlerini şöyle sürdürdü:

"KÖY-DES Projesi ile tüm köylerimizin evlerindeki musluklar akmaya başladı. Yolları kilit taşlarla yapıldı ve yapılmaya devam etmekte. Kanalizasyonları yapılıyor. Her türlü yardımlarla köylerimiz artık şehirleşmektedir. Bu proje gerçekten tarihi bir çalışmadır"

İşsizliğin en büyük nedeninin ise kalifiyeli işçilerin olmamasından kaynaklandığını belirten Hüseyin Tanrıverdi, "İş arayan vatandaşlarımıza iş bulunuyor ancak kalifiyeli değil. O zaman iş bulmakta zorlanıyor. Bu nedenle AK Parti olarak birçok yerde meslek edindirme kursları açarak gençlerimizin iş bulmalarına yardımcı olmaktayız" diye konuştu.

Hüseyin Tanrıverdi, enflasyonun ortadan kalktığını söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü."Enflasyon ortadan kalktı. Şimdi paramız cebimizde kalıyor. İnsanlar hayal bile edemedikleri evleri, arabaları alabilmekteler. Uzun vadeli küçük faizlerle ev, araba alıyorlar" şeklinde konuştu.

Yerel Yönetim adaylarının seçiminde hiç bir şekilde duygusal davranmadıklarını belirten AK Parti Genel Başkan yardımcısı ve Yerel Yönetim Sorumlusu Hüseyin Tanrıverdi, "Biz adaylarımızı belirlerken duygusal davranmıyoruz. Adaylarımızı seçerken üç aşama yapılmakta bunlar halkla yapılan anketler, temayül yoklaması ve sözlüden geçmekteler. Bizim için aranan tek kriter 'Çalışacak, çalışacak, çalışacak' olmasıdır. Manisa'da hedefimiz Sarıgöl, Alaşehir, Salihli, Kula ilçelerini bu yerel seçimlerde kazanmaktır.

AK Partili birisinin başkan oluşu bir şey değiştirmez ancak, o ilçelere birçok şeyler kazandırır. Belediyecilik bizim işimizdir diyoruz. Sarıgöl, Salihli, Alaşehir ve Kula gibi ilçelerde iktidara sahip belediye olmadığı için yeterli hizmet olmuyor. Bizden olsun o zaman kobi gelecek evlerini yapacak, Yıllardır özlediğiniz hizmetleri o zaman görmek mümkün olacak. 29 Mart seçimlerini iyi hazırlanmanız şart AK Partili belediye başkanı olması ilçelerde çok şeyleri kazandırır. AK Parti yerel seçimlerde üzerine düşeni yapacaktır. Manisa'nın tamamını alınca da gurur duyacağız" dedi.

"CHP BAŞÖRTÜLÜ GELSİN ROZET TAKAYIM DİYE BAKIYOR"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, konuşmasının son bölümünde muhalefet partisi CHP'nin son zamanlarda başörtülülere rozet takmasını değerlendirerek şunları söyledi:

"CHP bizlere 'Karanlık' diyordu, 'Başörtülü' diyordu. Şimdi ise CHP başörtülüler gelsin de rozet takayım diye bakıyor. Artık giyimle, kuşamla siyaset devri geçti. Önemli olan insanın içidir. Temel hak ve özgürlük için AK Parti üzerine düşeni yapıyor."

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2008 Çarşamba 12:54:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?