4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Huzur için el ele

Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Soma Belediyesi ilçe genelinde hırsızlıklarla mücadele için ortaklaşa çalışma başlattı.


Soma Emniyet Müdürü Mehmet Gülsezen konuyla ilgili şunları söyledi: “Çalışmanın amacı Emniyet ve Belediyenin ortak uygulamaları neticesinde ilçemiz halkının hırsızlıklar konusunda bilinçlendirilmesi ve ilçemizin daha güvenli, huzurlu ve daha yaşanabilir bir konuma getirilmesidir. İnsanları hırsızlığa ve dolandırıcılara karşı dikkatli olmaları için Soma'da okullara, minibüs ve otobüs duraklarına, direklere, banka ve bankamatiklere, telefon kulübelerine, görünür duvarlara, pazar yerindeki görünür yerlere, katlı otoparka, tren garına, otogara, kamu kurum ve kuruluşlarına, apartman giriş ve çıkışlarına, kahvehanelere, hastanelere, kuyumculara, galericilere ve insanların yoğun olarak geçtikleri güzergah üzerindeki görünür yerler ve merkezi bölgelere ikaz afişleri yapıştıracağız. Belediyeyle birlikte bu çalışmayı yürüteceğiz.”


Belediye Başkanı Hasan Ergene'ye teşekkür ededen Mehmet Gülsezen, el ele vererek ilçenin huzur ve güvenini sağlayacaklarını dile getirdi.
Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ise konuyla ilgili olarak şöyle konuştu: "Emniyet teşkilatımız Soma'nın güvenliğini sağlamak için var gücüyle çalışıyor. Bizler Soma halkı olarak teşkilatımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizlerde elimizden geldiği kadar emniyete yardımcı olacağız gerek personelimizle afiş dağıtımında, gerekse belediyenin sitesinde bu konuya yer vererek halkımızı bilinçlendireceğiz sizlerde basın mensupları olarak elinizden geldiği kadar teşkilatımıza yardımcı olun."

İha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 19:06:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?